rahim içi yapışıklığı olan arkadaşlar

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim anestezili olmadığı için çok acı çektim ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. geçen ay kornual gebelik geçirdim bu yüzden hsg çekildim. bidahaki ay anestezili çekilcem ama çok yıprandım artık. birde yapışıklık çıktı yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim. tedavisi nedir ?

Merhaba bende hgs cekildim 5 kere denediler ilaç içeriye gitmedi laparoskopi ve histeroskopi oldum ve yapisiklik çıktı gebe normal kalmam imkansız dediler tüp bebek oda bi ihtimal dedi ler

merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim anestezili olmadığı için çok acı çektim ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. geçen ay kornual gebelik geçirdim bu yüzden hsg çekildim. bidahaki ay anestezili çekilcem ama çok yıprandım artık. birde yapışıklık çıktı yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim. tedavisi nedir ?
Ben varım

Merhaba bende hgs cekildim 5 kere denediler ilaç içeriye gitmedi laparoskopi ve histeroskopi oldum ve yapisiklik çıktı gebe normal kalmam imkansız dediler tüp bebek oda bi ihtimal dedi ler
peki tüp bebek denedin mi? bende aynı sıkıntıdan müzdaribim ve tedaviye başladım

Rahim içi yapisiklik ciddi boyutta değilse gebe kalmayı engellemez diye biliyorum.ciddi boyutu da adetin baya az olması yada hiç gelmemesi.bende bir kurtaj ve bir dis gebelik sebebj ile laparoskopi oldum.adetlerim normal oluyor korkmam gerekli mi acaba bilemedim

Rahim içi yapisiklik ciddi boyutta değilse gebe kalmayı engellemez diye biliyorum.ciddi boyutu da adetin baya az olması yada hiç gelmemesi.bende bir kurtaj ve bir dis gebelik sebebj ile laparoskopi oldum.adetlerim normal oluyor korkmam gerekli mi acaba bilemedim
benimki şiddetli yapışıktı 1 laparoskopi 4 histereskopi yapıldı. tüp bebeğe bu ay başladım ama rahim ideal değil bakalım sonuç ne olacak

Arkadaslar Merhaba. . bende tüp bebek tedavisine başladım. doktorum polip var histeroskopiyle alacaz dedi. zor bir işlem mi.yardimci olabilir misiniz

Arkadaslar Merhaba. . bende tüp bebek tedavisine başladım. doktorum polip var histeroskopiyle alacaz dedi. zor bir işlem mi.yardimci olabilir misiniz
merhaba, ben daha önce histereskopi oldum ama benimki yapışıklıktandı. genel anesteziyle oldu zaten sonrasında adet agrısı gibi bi kramp ve bikaç gün ağrı oluyo ama öyle gözün korkmasın ben 4 defa oldum :)

Benim de öyle bir sorunum var rahimin bi tarafı yapışık çıkmış ama doktor pek sorun olarak görmedi bi de sol tüpün problem dedi aşılama oldum bi kere tutmadı zaten sorun var ki tutmadı neyi aşılama yaptı anlamadım adetlerim düzenli kanamam da normal oluyor sadece ağrı oluyor aşırı

Benim de sol tüp tıkalıymış rahim de de yapışık olabilirmiş ya da var bilmiyorum tedavi ye gitmedim aşılama tutmadı bilmiyorum ne yapacağımı allah yardımcımıZ olsun

Ameliyatin nasil gecti iyi gecmistir insallah bende yapisikliktan şüpheleniyorum vajinal ultrasonda cikiyormu yapisiklik
Oldugu

Bu soyledınızı ben bı arkadasımda bızaat duydum
Doktor yapısıklık var dedı tedavı oldu bi sure normal yolllarla gayet hamıle kaldı
Olmaz dıye bır sey yok 😘

X