Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben soğan küründen başka bilmiyorum. Bende de miyom var ama hamile olduğum için bişey yapamıyorumKizlar bildiğiniz kürler varmi amaliyat olmadan kurtulmak icin denemiş kürler miyop icin
Soğan kürü yapamiyom cnm.reflu var migdemde icemiyom bu arada rabim bebegini kucagina almak nasip etsin darisi basima:)Valla ben soğan küründen başka bilmiyorum. Bende de miyom var ama hamile olduğum için bişey yapamıyorum
Miyom hamile kalmaya engel.degil ozaman bende acaba omu engel oluyoki diye düşünüyordum sevindim bunu duydumaValla ben soğan küründen başka bilmiyorum. Bende de miyom var ama hamile olduğum için bişey yapamıyorum
Ben de hamile kalmadan önce denemistim ama hamile kalabilmek içindi 4. Günden sonra devam edemedim midem kötü oldu . Geçenlerde burda bi yorum okudum ion pedler varmış iyi geliyormuş inşallah Başka sağlıklı önerileri olanlarda vardır.Soğan kürü yapamiyom cnm.reflu var migdemde icemiyom bu arada rabim bebegini kucagina almak nasip etsin darisi basima:)
Miyomun konumu da önemli kimisinde bebeğin tutunacagi yerde olduğu için . Ayrıca benim hamilelikte oluştu ama miyomu olup hamile kalan arkadaşlarım da var. Dr unuz daha iyi bilir gebeliğe engel mi değil mi diyeMiyom hamile kalmaya engel.degil ozaman bende acaba omu engel oluyoki diye düşünüyordum sevindim bunu duyduma
Bir arastirim cnm hic duymadim rica ederim normal gebelikmi tüp bebekmi cnmBen de hamile kalmadan önce denemistim ama hamile kalabilmek içindi 4. Günden sonra devam edemedim midem kötü oldu . Geçenlerde burda bi yorum okudum ion pedler varmış iyi geliyormuş inşallah Başka sağlıklı önerileri olanlarda vardır.
İyi dilekleriniz için teşekkürler![]()
Engel degil.dediler amaliyat etmediler daha cok idrar kesesine yakinmis rahim icinden cok öyle dedi drMiyomun konumu da önemli kimisinde bebeğin tutunacagi yerde olduğu için . Ayrıca benim hamilelikte oluştu ama miyomu olup hamile kalan arkadaşlarım da var. Dr unuz daha iyi bilir gebeliğe engel mi değil mi diye
Normal oldu.Bir arastirim cnm hic duymadim rica ederim normal gebelikmi tüp bebekmi cnm
Boyutu ne ? Çünkü eğer alınması rahminize yumurtalariniza zarar vermeyecekse kesinlikle kurrulun icinizdekinden çünkü çok sancılı bir gebelik yaşatıyor insanaEngel degil.dediler amaliyat etmediler daha cok idrar kesesine yakinmis rahim icinden cok öyle dedi dr
3mm dediler cnm bu ay tup bebek denedim tutmadi morelim bozuk bide bu miyomu fusunuyom nolacak diyeBoyutu ne ? Çünkü eğer alınması rahminize yumurtalariniza zarar vermeyecekse kesinlikle kurrulun icinizdekinden çünkü çok sancılı bir gebelik yaşatıyor insana
Cok sukur tedaviye gerek kalmafan olmus cnm.sevindim adinaNormal oldu.
Iyimi geliyo canim sadece maydonozu kaynatip icecem mi bide limon maydonoz varMaydanoz kürü dene canım
Limonlu olan zayıflatır diye biliyorum ama maydanoz ödem attırır miyoma iyidir. Soğan kullanamıyormuşsun kür olarak okudum ama sen maydanoz dene bence faydasını görürsün canımIyimi geliyo canim sadece maydonozu kaynatip icecem mi bide limon maydonoz var
Tamam cnm tsk ederimLimonlu olan zayıflatır diye biliyorum ama maydanoz ödem attırır miyoma iyidir. Soğan kullanamıyormuşsun kür olarak okudum ama sen maydanoz dene bence faydasını görürsün canım
Bunuda denim cnm.tsk ederimKaynatıp demlenmesini bekle ılıyınca içiliyormuş bi de adaçayı kürü buldum sana bak :)
Adaçayı Kürü
1 avuç kadar kimyasal ve koruyucu içermeyen adaçayı,
1 yada 2 bardak su,
1çay kaşığı kadar çörek otu.
Bu malzemeleri bir kapta kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra 1-2 dakika demlenmesini bekleyin. Hergün taze hazırlayın. Bu kürü de 21 gün süreyle uygulayabilirsiniz.
Alternatif tıptaki doğal çözümler elbette etkilidir. Bu tariferi Doktorunuza danışarak uygulamanız gerekmektedir.
3 mm çok küçükmüş normalde ultrasonla tespiti oldukça zordur. Rabbim inşallah meleğinizi nasip eder3mm dediler cnm bu ay tup bebek denedim tutmadi morelim bozuk bide bu miyomu fusunuyom nolacak diye![]()
Saol.inşallah cnm tüm isteyenlere versin rabim3 mm çok küçükmüş normalde ultrasonla tespiti oldukça zordur. Rabbim inşallah meleğinizi nasip eder![]()