rahim ıkınması

yasemin1989

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
533
7
643
İstanbul
merhabalar arkadaşlar
ben 23 yaşında 3 senelik evli bir bayanım pcoluyum.çocuk olması için uzun süre tedavi gördüm klomen gibi haplarla yumurta gelişimi olmadı puregon iğnelerlede çok sayıda yumurta gelişti ve tüp bebeğe yönlendirildim. fakat tutmadı doktorlar herşeyin yolunda olduğunu tutmaması içi sebep olmadıklarını söylediler. fakat tüp bebek denemelerimde transfer sonrası ıkınmalarım oldu
yanii rahim kasılmaları şeklinde içerideki embriyoları atmak ister gibi bu neden kaynaklanmış olabilir? psikolojik mi yoksa tedavi edilmesi gereken bir durum mu? sorumu cvplarsınız çok sevinirm şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

cnm durumu daha açık anlatırmısın benimde transferden sonra çok kasılmalarım oldu ama ben pek önemsememiştim.aynı şekilde benim rahmimde sorun var amaliyattan sonrada aynı şekilde olmuştum ben yatmaya bağlamıştım bu durumu.

merhabalar arkadaşlar
ben 23 yaşında 3 senelik evli bir bayanım pcoluyum.çocuk olması için uzun süre tedavi gördüm klomen gibi haplarla yumurta gelişimi olmadı puregon iğnelerlede çok sayıda yumurta gelişti ve tüp bebeğe yönlendirildim. fakat tutmadı doktorlar herşeyin yolunda olduğunu tutmaması içi sebep olmadıklarını söylediler. fakat tüp bebek denemelerimde transfer sonrası ıkınmalarım oldu
yanii rahim kasılmaları şeklinde içerideki embriyoları atmak ister gibi bu neden kaynaklanmış olabilir? psikolojik mi yoksa tedavi edilmesi gereken bir durum mu? sorumu cvplarsınız çok sevinirm şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

bende 5. tüp bebekde tedavimde negatif sonuç almış biri olarak aynı şeyleri yaşadım.transfer sonrası rahimde kasılmalar meydana geldi.sanki rahim embriyoyu yabancı bir madde olarak algıladı ve 3 gün sürekli kasıldı.beyaz bir akıntı geldi ve bütün kasılmalar tamamen durdu.rahim embriyoyu yabancı kabul edip dışarı attı ve rahatladı.tabiki bu benim yorumum.dr. um ile henüz görüşmedim.rabbim bu uğurda emek harcayan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...amin....

Bir ALLAHIM rızası için yok mu su transfer sonrasi kasilmalarin özellikle sabahlari gerinir gibi ikinmalarin cozumunu bilen varmi ne yapilabilir...; ((((((

Back
X