rahim kalinlasmasi yaşayan bayanlar buraya

acelyaozlem

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
629
273
Merhaba öncelikle. 33 yasindayim. Adetlerim duzenli ve yogun olur. Bundan 10 gün once ara kanamam oldu ve jinekolog à gittim. Adetim 10 gün vardı. Ve ben mayis ayında primolut kullandım. Muayenede rahim kalinlasmasi çıktı. Dr adet bitimi gel bidaha bakalım dedi. Şimdi adetliyim ve bitmesini bekliyorum. Kızlar aranızda benim gibi kalınlaşma yaşayan var mı? Bide kizligimdan beri adetlerim çok çok yoğun oluyor.
Lütfen bi cevap yazin.

Kendi sorduğum soruyu kendim cevaplayayim...belki burada benim gibi olacak bayanlar olabilir...
Bugün dr a gittim...adetim bitti...rahim kalinligi normale dönmüş...kanamaları yoğun olduğu için böyle oluyormus...herkese sağlıklı günler dilerim ☺☺☺☺☺

Bendede aynı sorun oldu bu ay çok yogun kahverengi lekenmeler ve rahimde kalınlaşma çıktı şuan hap kullanıyorum inşallah normal boyuta döner

Bendede aynı sorun oldu bu ay çok yogun kahverengi lekenmeler ve rahimde kalınlaşma çıktı şuan hap kullanıyorum inşallah normal boyuta döner
rahim kalınlaşmasını bazen dr lar abartabiliyorlarmış ben bunu öğrendim.internetten çok dr a sordum.regli öncesi 20-22 mm kadar olması normalmiş.rahim kalınlaşması daha çok menapozdaki bayanlar için önemliymiş.siz kaç yaşındasınız?

ben daha 32 yaşındayım :110: adet dönemime 15 gün vardı bu ölçüm yapıldıgında 14 mm cıktı ve doktor gerçekten beni çok teleşlandırdı 1 aydır hap kullanıyorum inşallah herşey normal çıkar ve sizde ara kanamalar devam ediyor mu şuan birde sizde kahverengi lekenlemeler oluyor mu:KK43:

ben daha 32 yaşındayım :110: adet dönemime 15 gün vardı bu ölçüm yapıldıgında 14 mm cıktı ve doktor gerçekten beni çok teleşlandırdı 1 aydır hap kullanıyorum inşallah herşey normal çıkar ve sizde ara kanamalar devam ediyor mu şuan birde sizde kahverengi lekenlemeler oluyor mu:KK43:
Bende bugun gittim doktora bendede lekelenmeler oldu ufak bir kistin var dedi ve rahimde kalinlasma var dedi suan adetime 10 veya 12 gun var normalmi acaba kalinlasmasi internetten arastirincada panik oldum .sizde son durum nedir acaba

Bendede rahim kalinlasmasi varms 23yasindayim, adetlerim 5gun suruyor ve yogun oluyor :KK43: Dr. Desolett verdi ama yan etkilerinden dolayi dogum kontrol hapi trdavisini birakmk zornda kaldik. Smdi bi ilac verdi ama tam da ramazan ayinda kullanmam gerekcek kullanrsm ilaci oruc tutamicam :KK43: ve adetim dugunume denk gelebilir napicm blmiyorm :KK43:(

X