Ağustos ayında adet olmadım sonra lekelenme başladı ve 10 gündür kanamaların var doktor rahim kalınlaşması var 15 mm dedi ve duphaston verdi.kac gün içinde incelir acaba bu kalınlıktaki rahim
Ağustos ayında adet olmadım sonra lekelenme başladı ve 10 gündür kanamaların var doktor rahim kalınlaşması var 15 mm dedi ve duphaston verdi.kac gün içinde incelir acaba bu kalınlıktaki rahim
adete yakın rahim duvarı kalınlaşır östrojen hormonu fazla salgıladğımız için ve adetle birlikte tekrar incelir enfeksiyon olmuş olabilir gebeliğe bağlı olmuş olabilir duphastonda hemen kanamanızı bitirir korkulacak bir durum değil
adete yakın rahim duvarı kalınlaşır östrojen hormonu fazla salgıladğımız için ve adetle birlikte tekrar incelir enfeksiyon olmuş olabilir gebeliğe bağlı olmuş olabilir duphastonda hemen kanamanızı bitirir korkulacak bir durum değiladet