Rahim kalınlığı 15mm rahimde beyazlıklar

Serendipity-

Lâ Tahzen İnnAllâhe Meanâ
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
1.505
2.119
53
Merhaba umarım konuyu okuyup biri yazar..3 haftaya yakın süren kanamam var. Önce adet oldum sandım, 1 hafta sürdü kesildi arkasından yine başladı. 2 ayrı doktora gittim. Bu arada 3 aylık bebeğim var, sezeryan ile doğum yaptım. İlk doktor rahim zarında düzensizlik var dedi rahim kalınlığı 15mm dedi. Beta hcg bakıldı negatif 0.61 çıktı. Eğer kanaman devam ederse kamerayla bakılması lazım içeri dedi. 2.doktorum doğum yaptıran doktor o da 2 ihtimal üzerine durdu. Plesanta parçası kalmış olabilir rahim içinde beyazlıklar var ilginç dedi. Ama 15 gün sonra doğum sonrası yani kontrol ettirmiştim. İçerde bir şey yok denmişti temizdi. 2.ihtimal de yeni bir hamileliğe hazırlık olabilir dedi. Fakat beta testi in negatif olduğunu söyledim. Smear örneği de aldı zaten bu beni korkutuyor internette okudukça rahim kalınlığı yok kanama kanser belirtisi vs. Yazıyor yaa kafayı yiycem.. Hala kanamam var cytotec ye söktürücü hap verdi rahim içini temizlesin dedi. Kızlar bu kanama ve rahim kalınlığı neye işaret olabilir yaşayan var mı başka??

Rahimde ağrı veya sancı varmı? Eğer varsa büyük ihtimal içerde birşey kalmıştır arkadaşım aynısı oldu içerde parça unutulmuş tekrar kürtaj oldu kı. Kanser değildir endişe etmeyim

Rahimde ağrı veya sancı varmı? Eğer varsa büyük ihtimal içerde birşey kalmıştır arkadaşım aynısı oldu içerde parça unutulmuş tekrar kürtaj oldu kı. Kanser değildir endişe etmeyim
Evet çok aşırı bir ağrı değil ama özellikle son günlerde biraz ağrım oluyor. Sezeryan dikişlerim sızlıyor zaman zaman, karnımın alt kısmında hissediyorum. Umarım çözülecek küçük bir durumdur benimkisi de

benim arkadaşımda öyleydi. Parça unutmuş meğer salak doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…