rahim kalınlığı sorunsalı

balkaymagim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
4
0
1
32
Kızlar merhaba ben senelerdir burayı takip ediyorum ama üye olmamıştım olup bende sorunumu size danışmak istedim.

3 yılık evliyim 2 senedir çocuğum olmuyor. PKO hastasıydım ama geçti hamd olsun. fakat adetlerim düzene giremedi hala neyse esas konuya geleyim
. Ben haziranın sonunda klomene başladım çocuk için günde 1 tane 5 gün kullandım kontrole gitiğimde doktor iki yumurtanda 7 mm büyümemiş dedi biraz daha baktıktan sonra ama ovulasyonun gerçekleşmiş bugünden itibaren ilişkiye başla dedi. bizde uyduk buna cuma günü adet olmayuınca gittim. erken gelmişsin kontrolle dedi rahim duvarın 11 mm olmuş kalınlaşma olmuş gebelik olabilir dedi ama adet olmadığın içinde olabilir dedi. kan verdim p.tesi sonucunu alıcam ama delircem sonucu öğrenmek için ya. çok merak ediyorum böle bişey olabilirmi ki?? rahmin kalınlaştığında hamile olunduğunu duymustum kafam çok karıştı. başına böyle bişey gelen varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Meraba sonuc nedir acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…