Onkoloji - Kanser ve Türevleri rahim kanserini yenmek mümünmü?Bu süreci yaşayan bilen var mı?

Benim annemde 3. Evrede, ameliyat oldu ve 4kur kemoterapi sonrası ışın alacak, şu anda anneniz ne durumda acaba

Sevgili kadınlar, merhaba!

Endometriyum (rahim) kanseri tanısı almış kadınların yaşadığı stresle başa çıkmalarına destek olmak ve içlerindeki güç kaynaklarını yeniden keşfetmelerine katkı sağlamak amacıyla bir araştırma yürütüyorum.

Bu çalışmada, kanser sürecinizdeki deneyimlerinizi sizinle birlikte anlamlandırmayı ve yaşam yolculuğunuzda size eşlik edecek baş etme yollarını birlikte keşfetmeyi hedefliyorum.

Eğer bu süreçte hem kendinize bir adım atmak hem de başka kadınlara umut olmak isterseniz, benimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiyle kalın…

Benim annemde 3. Evrede, ameliyat oldu ve 4kur kemoterapi sonrası ışın alacak, şu anda anneniz ne durumda acaba
merhaba benim annemde pazartesi pet cekildi rahimde yayılmış ve kemikte de olabilir denildi. Dün patoloji için parça aldılar allahım cok zor bir süreç sizin annenize de geçmiş olsun şuanda durumunu nasıl

Back
X