Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda görülürmü bilmiyorum ama benim bildiğim vajinal baktıklarında görülüyoAcaba bu sorunlari doktorlar hsg de anlar mi yada gorunur mu
O kadar doktorlara gidiyorum hic alttan muayene etmediler hep ultrasyonlaOrda görülürmü bilmiyorum ama benim bildiğim vajinal baktıklarında görülüyo
Kaç zamandır isstiyosunuz bebek ? rahmin eğri olması büyük sorun gebelik içinO kadar doktorlara gidiyorum hic alttan muayene etmediler hep ultrasyonla
1.5 senedir istiyoruz olmadi nasip ama gecen gunu arkadasimda oyle olmus o bana dedi sonra kafama takildiKaç zamandır isstiyosunuz bebek ? rahmin eğri olması büyük sorun gebelik için
Hiç hamilelik olmadımı o süreçte ? olmadıysa rahimde eğrilik olabilir büyük ihtimal..eğrilik olduğunda spermler ulaşamıyo rahme1.5 senedir istiyoruz olmadi nasip ama gecen gunu arkadasimda oyle olmus o bana dedi sonra kafama takildi
Evet hic hamile kalamadim ama doktorlar bisey soylemiyor ki bana sunu yapalim diye yok klomen catlatma biktim artikHiç hamilelik olmadımı o süreçte ? olmadıysa rahimde eğrilik olabilir büyük ihtimal..eğrilik olduğunda spermler ulaşamıyo rahme
İlişki bittiğinde sende spermler geri dönüyomu ? yani hepsi gelip akıyomu dışarı ?Evet hic hamile kalamadim ama doktorlar bisey soylemiyor ki bana sunu yapalim diye yok klomen catlatma biktim artik
Evet evet aynen canm sabah bile kalksam dokuluyor offffİlişki bittiğinde sende spermler geri dönüyomu ? yani hepsi gelip akıyomu dışarı ?
Canım benim doktor falan değilim ama seninki büyük ihtimal rahimde eğrilik gibi gözüküyo..benimde yakınım vardı 2 yıl hiç hamilelik olmadı 10gün gitti tedavi oldu rahimde eğrilikden dolayı ve o ay bebiş geldi..yani tedavisi zor değil,masaj falan.. iyi bi doktora gidip vajinal baktırmanı tavsiye ederimEvet evet aynen canm sabah bile kalksam dokuluyor offff![]()
Gidecem adettim bitsin bu ay gideyim alttan baksin o yakinina canim alttan ni bakip soylemisti yoksa ultrasyonla miCanım benim doktor falan değilim ama seninki büyük ihtimal rahimde eğrilik gibi gözüküyo..benimde yakınım vardı 2 yıl hiç hamilelik olmadı 10gün gitti tedavi oldu rahimde eğrilikden dolayı ve o ay bebiş geldi..yani tedavisi zor değil,masaj falan.. iyi bi doktora gidip vajinal baktırmanı tavsiye ederim
Tmm gittiğinde yaz banada,evet tabii alttan bakmıştı..masaj falan yapıp yerine getiriyo rahmiGidecem adettim bitsin bu ay gideyim alttan baksin o yakinina canim alttan ni bakip soylemisti yoksa ultrasyonla mi
Canim hsg cektirdim bisey yok hersey normal denildi bide alttan falan bakmadi esimde yapti canm 5 lik bi spermde ileri hareketlilik vardi oda ilac kullandi uc ay sonra duzeldi sukurCanım 1.5 yıö çocuğunuz olmadı diye hemen bu tip düşüncelere kapılmayın lütfen !! Benim 2 buçuk sene uğraştığım halde çocuğum olmadı rahmimde de eğrilik yamukluk yoktu bunun onunla alakası yok kesinlikle hemen bu tip düşüncelere kapılmayın rahim filmi çektirin önce rahminizde ne var ne yok bi bakılsın septum rahim perdesi , rahimde şekil bozuklukları veya farklı şeyler önce kendinizi muayne ettirin tecrübeli bir doktora gerekirse kendiniz isteyin rahim filmini eşinizde sperm testi falan yaptırsın çok şükür 2.5 sene sonra hamile kaldım