Rahim kesesi Beta 14.000 binde görünmüyor

eylul5492

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
48
20
8
32
Arkadaşlar merhaba, Beta 14.000 lerde yalnız rahim kesesi karından yapılan ultrasonda görünmedi, vajinal yolla yapılan ultrasond göründü o da yeni oluşmuş net değil. Böyle sorunu olan var mı artık düşünmekten çok psikolojim bozuldu.

Ne kadarlık gebesiniz? Devlet hastanesine mi gittiniz? Ultrason cihazları ile alaklı sıkıntı olabiliyor. Göremiyorlar. Biraz daha bekleyin görünür.

5+4 bugün ama Perşembe vajinal ultrason ile 4 buçuk haftalık çıktı özele de gittim devlete de karından gözükmedi vajinalden gözüktü

Merhaba benimde gözükmüyor 9 ocak 129.98 11 ocakta 300.08 16 ocakta 2191.41 cikti ama iki tarafta da gözükmüyor sat 8 aralik herhangi bi kanama akintida yok 😔

Merhaba benimde gözükmüyor 9 ocak 129.98 11 ocakta 300.08 16 ocakta 2191.41 cikti ama iki tarafta da gözükmüyor sat 8 aralik herhangi bi kanama akintida yok 😔
Daha beta 5 binleri aşınca gözükür sıkıntı etmeyin🙏🏼

Arkadaşlar merhaba, Beta 14.000 lerde yalnız rahim kesesi karından yapılan ultrasonda görünmedi, vajinal yolla yapılan ultrasond göründü o da yeni oluşmuş net değil. Böyle sorunu olan var mı artık düşünmekten çok psikolojim bozuldu.
Kilo ve karındaki yağ durumunuz nedir? Bazen bu durum da ultrasonda erken haftalarda net görmemeye sebep olabiliyor

Kilo ve karındaki yağ durumunuz nedir? Bazen bu durum da ultrasonda erken haftalarda net görmemeye sebep olabiliyor
Karından görünmüyor vsjinalden baktık yine vajinalde büyümüş kese yolk kesesi de göründü şimdi bebeğin görünmesini bekliyoruz çok sitresli bir dönem

kilonuz varsa görünmeyebilir canım benim de öyle olmuştu

Kilo 60 normal yani karindan görünmüyor vsjinalden gorunuyorbhatta kesenin boyutu büyümüş her şey normal ama karından neden görünmüyor onu bir türlü anlayamadım

Back
X