Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 14 haftalık hamileyim iki defa tehlike gecirdim rahim de perde var böyle hamilelik geçirenler var mı aranızda erken doğum riski yaşayan var mı
İnşallah Teşekkür ederim benimki de hamilelikte fark edildiBende vardı aldırdım ben. Erken doğum riski olabiliyormuş. Ama belli olmuyor. Arkadaşım doğum yaparken farkedilmiş mesela perde. Onda hiç bir sıkıntı olmamış. Umarım sende de öyle olur.
Merhaba banada ameliyat olmam gerektiğini söyledi hatta gün bile verdiler ameliyattan sonra 6 ay içerisinde gebelik beklenir dedi. Siz oldunuz mu ameliyatBizde 2 yıldır evliyiz.5 aydır deniyoruz çocuğu
olmuyordu.Polikistik over sendromum var adetlerim duzensizdi.Ama adet hiç olmuyor değildim.Oldugum zmnlar neden peki hamile kalamiyorum diye kafamız karıştı.ve bir profesör doktora gittik çok bilgili ve ilgili.gittigim bir iki doktor benimle hiç ilgilenmemisti ve birşey dememsiti.Allah razı olsun hocamdan herşeyi tak tak tak direk söyledi .İlgilendi.Ultrasinda rahimde sanrm perde gördü.bu senn hamileligine engel dedi.99 defa hamile kalsan bile hespsinde düşünürsün buna ameliya gerekiyor dedi dedi.kesin olman gerekuyor daha sonra düzeliyor bu ddurum dei .çok korkuyrm nasil bir ameliyat bilen varmıdır
Merhaba bende haftaya bu ameliyatı olacağım 1 yıldır gebelik oluşmuyordu perdem varmış. Siz ameliyat oldunuz mu acabamerhaba rahmimde minimal perde var, 1 yılı geçkindir gebe kalmaya çalışıyorum. ameleyetını olanlar yardımcı olabilir mi