• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim perdesi olup hamile kalanlar

Ronin97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
3
2
1
27
Merhaba 14 haftalık hamileyim iki defa tehlike gecirdim rahim de perde var böyle hamilelik geçirenler var mı aranızda erken doğum riski yaşayan var mı

Merhaba 14 haftalık hamileyim iki defa tehlike gecirdim rahim de perde var böyle hamilelik geçirenler var mı aranızda erken doğum riski yaşayan var mı

Bende vardı aldırdım ben. Erken doğum riski olabiliyormuş. Ama belli olmuyor. Arkadaşım doğum yaparken farkedilmiş mesela perde. Onda hiç bir sıkıntı olmamış. Umarım sende de öyle olur.

İnşallah teşekkür ederim benim ki de hamilelikte fark edildi
Bende vardı aldırdım ben. Erken doğum riski olabiliyormuş. Ama belli olmuyor. Arkadaşım doğum yaparken farkedilmiş mesela perde. Onda hiç bir sıkıntı olmamış. Umarım sende de öyle olur.
İnşallah Teşekkür ederim benimki de hamilelikte fark edildi

Ben iki defa düşük yaptım rahimde perde varmış hiçbir doktor anlayamadı. Hep sevincim kursağımda kaldı. En son düşüğümde üniversite hastanesine gittim orada prof. Gördü ameliyat oldum. Şuan spiral takılı 3 ayın sonunda cikicak. Tekrar bebek yapmaya bile korkuyorum

merhaba rahmimde minimal perde var, 1 yılı geçkindir gebe kalmaya çalışıyorum. ameleyetını olanlar yardımcı olabilir mi

Bizde 2 yıldır evliyiz.5 aydır deniyoruz çocuğu
olmuyordu.Polikistik over sendromum var adetlerim duzensizdi.Ama adet hiç olmuyor değildim.Oldugum zmnlar neden peki hamile kalamiyorum diye kafamız karıştı.ve bir profesör doktora gittik çok bilgili ve ilgili.gittigim bir iki doktor benimle hiç ilgilenmemisti ve birşey dememsiti.Allah razı olsun hocamdan herşeyi tak tak tak direk söyledi .İlgilendi.Ultrasinda rahimde sanrm perde gördü.bu senn hamileligine engel dedi.99 defa hamile kalsan bile hespsinde düşünürsün buna ameliya gerekiyor dedi dedi.kesin olman gerekuyor daha sonra düzeliyor bu ddurum dei .çok korkuyrm nasil bir ameliyat bilen varmıdır

Bizde 2 yıldır evliyiz.5 aydır deniyoruz çocuğu
olmuyordu.Polikistik over sendromum var adetlerim duzensizdi.Ama adet hiç olmuyor değildim.Oldugum zmnlar neden peki hamile kalamiyorum diye kafamız karıştı.ve bir profesör doktora gittik çok bilgili ve ilgili.gittigim bir iki doktor benimle hiç ilgilenmemisti ve birşey dememsiti.Allah razı olsun hocamdan herşeyi tak tak tak direk söyledi .İlgilendi.Ultrasinda rahimde sanrm perde gördü.bu senn hamileligine engel dedi.99 defa hamile kalsan bile hespsinde düşünürsün buna ameliya gerekiyor dedi dedi.kesin olman gerekuyor daha sonra düzeliyor bu ddurum dei .çok korkuyrm nasil bir ameliyat bilen varmıdır
Merhaba banada ameliyat olmam gerektiğini söyledi hatta gün bile verdiler ameliyattan sonra 6 ay içerisinde gebelik beklenir dedi. Siz oldunuz mu ameliyat

merhaba rahmimde minimal perde var, 1 yılı geçkindir gebe kalmaya çalışıyorum. ameleyetını olanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba bende haftaya bu ameliyatı olacağım 1 yıldır gebelik oluşmuyordu perdem varmış. Siz ameliyat oldunuz mu acaba

Doktor banada rahimde perde var dedi daha önce bı gebelik geçirmedim düşük ihtimali fazla oluyormuş galiba ameliyat olmak istedim fakat çok hafif bı yerde dedi doktor ameliyatı önermedi

Merhaba benimde hamilelikte farkedildi 12.haftamdayim dusecek diye cok korkiyorum

Bende de ayni sorun var 6 hafta benmki de ama gebeyken bu perde aldirma ameliyati yapilmiyormus
Ya düşük olacak ya da erken dogum korkuyorum...

Back
X