• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim sarkmasi mi

beriira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
4
1
1
18
Lütfen cevaplar mısınız 18 yaşındayım genital bölge de bir doluluk hissi başladı garip bir şekilde google yazdığımda direkt rahim sarkması çıktı ama bekarım ilişkiye girmedim çocuk yok olabilir mi kabızlık problemim oluyor bazen sadece ve ailemle bu konular hakkında konusmam imkansız çok korkuyorum suan da kabızım ama korkudan 3 gündür tuvalete cikamadim ne yapacağımı bilmiyorum mümkün mu böyle bir sey yoksa başka bir sey midir lütfen yardımcı olun çok korkuyorum

enfeksyon olabılırsın canım bı doktora görün korkma bu kadar sakin ol
Sanırım enfeksiyon çünkü o günden sorna regl oldum ve yanma var masaya oturup doğru düzgün ders bile çalışamıyorum çok rahatsız ediyor doktora gitme imkanımın olduğunu düşünmüyorum kendi kendisine geçmesini bekleyeceğim teşekkür ederim cevabın için

Sanırım enfeksiyon çünkü o günden sorna regl oldum ve yanma var masaya oturup doğru düzgün ders bile çalışamıyorum çok rahatsız ediyor doktora gitme imkanımın olduğunu düşünmüyorum kendi kendisine geçmesini bekleyeceğim teşekkür ederim cevabın için
bol su iç ama doktora görünsen çok iyi olur ben tahmini olarak söyledim yanlış yönlendirmiş olmayayım ayaklarını sıcak tut belini

Back
X