İkisinden de oldum korkmayın basit operasyonlar aynı gün taburcu oldumArkadaslar benimde filmimde t rahim cikti sonuc..korkuyorum ameliyat dedi dr hem hist hem lap olacak dedi 2 dusugum var..bana neler onerirsiniz ? ameliyat sonrasi hamile kalaniniz varmi?
T rahim için ameliyat olduktan sonra ne kadar süre sonra gebe kaldınız? Bende yeni oldumİkisinden de oldum korkmayın basit operasyonlar aynı gün taburcu oldum
Bende 2 dusuk simdide dis gebelik gecirdim ameliyat oldum..inşAllah saglicakla artik bizde evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruzMerhabalar benim de t rahim çıktı ama doktor hafif düzeyde dedi ve ameliyat önermedi bir dış gebelik bir de düşüğüm var hafif düzeyde de kan pıhtılaşması çıktı umarım sağlıklı bir gebelik yaşarız
Ameliyat sonrası kanamanın ne kadar sürdü? Benim 1 haftadır hala leke leke devam ediyorBende 2 dusuk simdide dis gebelik gecirdim ameliyat oldum..inşAllah saglicakla artik bizde evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz
Dun oldum kanamam yok ama inanilmaz gaz sancim varAmeliyat sonrası kanamanın ne kadar sürdü? Benim 1 haftadır hala leke leke devam ediyor
Amin inşallah peki iki düşük olduğunda bi araştırma yapılmadı mıBende 2 dusuk simdide dis gebelik gecirdim ameliyat oldum..inşAllah saglicakla artik bizde evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz
Yapilmisti hatta bu ameliyatida olmustum ama sagolsun dr hic bisey yapmamis t rahimle ilgili ve baska dr gittigimde ogrendim bu aci gercegi filmde anlasildi zaten..ama genetik testlerim yapilmisti sadece kromozom sayisina bakilmamis o eksik diye onuda istedi hoca bakalim oda 1 aya cikar dediler yani o kadar yipatici bi surecki Allah kimsenin basina vermesin..Amin inşallah peki iki düşük olduğunda bi araştırma yapılmadı mı
Amin yani rahmin çok mu T şeklinde çünkü doktor bana düşüğünün sebebi T rahim değildir çünkü hafif T şeklinde dedi düşük olma sebebi kan pıhtılaşması sende dedi inşallah bir daha yaşamayızYapilmisti hatta bu ameliyatida olmustum ama sagolsun dr hic bisey yapmamis t rahimle ilgili ve baska dr gittigimde ogrendim bu aci gercegi filmde anlasildi zaten..ama genetik testlerim yapilmisti sadece kromozom sayisina bakilmamis o eksik diye onuda istedi hoca bakalim oda 1 aya cikar dediler yani o kadar yipatici bi surecki Allah kimsenin basina vermesin..
Mutlaka sorcam..aynen insallah bisey cikmaz ama ben sunu anladim vu surecletden bundanda olabilir sundanda olabilir benimde tam t degil ama onetdi dr 2 kerede yasamissin dedi aklim almaz oldu benim bu isi artik sagligimdan olmamak icin istemicem cocugu o durumdayim suanAmin yani rahmin çok mu T şeklinde çünkü doktor bana düşüğünün sebebi T rahim değildir çünkü hafif T şeklinde dedi düşük olma sebebi kan pıhtılaşması sende dedi inşallah bir daha yaşamayızgenetikten bir şey çıkacağını düşünmüyorum bizim çıkmadı ayrıca bir ay diyorlar ama sen ara ara gidip kontrol et çıktı mı diye bize 1-2 ay dediler gidip sorduğumda çıkmıştı 15 günde
Öyle düşünme vakti vardır elbet biz de şu an yeniden deniyoruz bir yandan olsun istiyorum bir yandan ya yeniden aynı şeyler okursa diye kendimi yiyip bitiriyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahMutlaka sorcam..aynen insallah bisey cikmaz ama ben sunu anladim vu surecletden bundanda olabilir sundanda olabilir benimde tam t degil ama onetdi dr 2 kerede yasamissin dedi aklim almaz oldu benim bu isi artik sagligimdan olmamak icin istemicem cocugu o durumdayim suan
En zoe kismi o her kadim anne olmak ister bizde istiyoruz ama bende korkuyorum ama cok sukur ameliyatim iyi gecti 2 ay korunun sonrasi icin deneyin genelde ilk 3 ay da hamile kaliniyo dedi inşAllah oyle olurÖyle düşünme vakti vardır elbet biz de şu an yeniden deniyoruz bir yandan olsun istiyorum bir yandan ya yeniden aynı şeyler okursa diye kendimi yiyip bitiriyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun anne olmak isteyen her kadın dualarımdaEn zoe kismi o her kadim anne olmak ister bizde istiyoruz ama bende korkuyorum ama cok sukur ameliyatim iyi gecti 2 ay korunun sonrasi icin deneyin genelde ilk 3 ay da hamile kaliniyo dedi inşAllah oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?