Rahim şekli

Teşekkür ederim bana da ilk defa böyle bir şey söylendi gitmediğim hastane ve doktor kalmadı , şimdi diğer 7 doktor neden söylemedi şüphe duymaya başladim , aynı zamanda madem böyle bir durum var ise neden aşılama yapıldı ki tutmayacagini bile bile o yüzden risk alacağım dediğiniz gibi ameliyat da riskli olacak 🙏
Bazı doktorlar para amaçlı bakıyor ondan onermiyor . Gittiğim prof da gördü dosyami hamile kalabilirsin dedi ama ben ameliyat olmak istiyorum dedim . Perde bebeğin beslenmesini engelleyecek yani hamile kaldığınizda her gün diken üstünde olacaksınız . bunu kimse tercih etmez çünkü var olan sorunu çözme imkanımız var sonrası da nasip . Bende çok araştırdım son kararım ameliyati olmak

Bazı doktorlar para amaçlı bakıyor ondan onermiyor . Gittiğim prof da gördü dosyami hamile kalabilirsin dedi ama ben ameliyat olmak istiyorum dedim . Perde bebeğin beslenmesini engelleyecek yani hamile kaldığınizda her gün diken üstünde olacaksınız . bunu kimse tercih etmez çünkü var olan sorunu çözme imkanımız var sonrası da nasip . Bende çok araştırdım son kararım ameliyati olmak
Anladım teşekkürler

Elbette ama doktor da ayni şeyi söyledi risk almak istiyorum açıkçası böyle hamile kalan belki vardır 🥺
hamile kaldım ve 4 bucuk aydan bebeğimi kaybettim . sebebini enfeksıyon zannedıyordum. dün hsg çektirdim. rahmimde perde olduğu yada cift rahimli oldugumu soyledi doktor. laporoskopi histereskopi olmadan hamile kalırsam yine kaybedecegimi söyledi. bnde bıraz toprlanayım amelyt olcam . inan hamile kalıp kaybetmek tense amelyı olurum. onu yasadım acısı cok.. bilirim.

hamile kaldım ve 4 bucuk aydan bebeğimi kaybettim . sebebini enfeksıyon zannedıyordum. dün hsg çektirdim. rahmimde perde olduğu yada cift rahimli oldugumu soyledi doktor. laporoskopi histereskopi olmadan hamile kalırsam yine kaybedecegimi söyledi. bnde bıraz toprlanayım amelyt olcam . inan hamile kalıp kaybetmek tense amelyı olurum. onu yasadım acısı cok.. bilirim.
Doğrudur , Rabbim bir daha yaşatmasın

Histereskopiden hiç korkmayın.İsinin ehli bı doktor yaparsa çok başarılı olur operasyonunuz.Ben resimden bişey anlayamadım arkadaşların yazdıklarından yola çıkarak sanırım rahimde perde var.Dusuk,erken doğum ve anne karnında bebek kaybı sebebi n yazık ki.Bu riskleri almaya değmez hele hele gebelik öncesi tedavisi varken.

Çünkü riskli dedi yani , yüzde yirmi olsa bile risk var rahim alındığı takdirde nasıl olacak bu defa hiç çocuk sahibi olamayacağım , ilk defa bir doktor dedi ki ameliyat ol 7 tanesi neden demedi , Rahim şeklim sıkıntı ise neden aşılama yaptılar tutmayacagini bilerek mi oldu yani 3 defa aşılama yapıldı
Bende kaç tane doktora gittim hiç biride rahim şekli bozuk demedi ayrıca düşük yapmıştım ona rağmen ve sonrasında tüp bebeğe başladık o da olmadı ameliyat oldum ondan sonra sağlıklı gebelik yaşayabildim ameliyat olmanızı tavsiye ederim hem çok basit bir ameliyat belde hamile kaldığınızda o stresi yaşamazsınız

Bende kaç tane doktora gittim hiç biride rahim şekli bozuk demedi ayrıca düşük yapmıştım ona rağmen ve sonrasında tüp bebeğe başladık o da olmadı ameliyat oldum ondan sonra sağlıklı gebelik yaşayabildim ameliyat olmanızı tavsiye ederim hem çok basit bir ameliyat belde hamile kaldığınızda o stresi yaşamazsınız
Çok teşekkür ederim

Bende daha minik bi bozukluk vardı. Sizinki ciddi oranda. Hiç risk almayın histereskopi olun ben oldum. Hem histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Bence asla asla risk almayın. Neden gebelik kaybı yasayasınız ki?
Merhaba Merve hanım. Bende de t rahim vardı. Haziran ayında histeroskopi oldum (çok basit bir işlem profesyonel birisi olması şartıyla) ameliyatta balon yada sprial takılmadı. Ameliyat sonrası 2.regl bitiminde gel dedi doktor. Gittim t rahim düzelmiş olarak kendi ekranında gösterdi. 1 yıl bekleyeceksin 6 ay sonra olur inşallah diye yorum yaptı. Henüz hamilelik yok, son adet tarihim 10ekim. Regl bitti yeni bir heyecan yeniden çalışmalara başladık. Siz histeroskopi den kaç ay sonra hamile kaldınız ? Hamilelik için herhangi bir şey yaptınız kı? İlaç takviyesi aldınız mı? Histeroskopi sonrası siz ve diğer arkadaşlar da Doğal hamile kalanlar; tavsiyeleriniz var ise paylaşır mısınız lütfen.

Merhaba benim ki sizinkine benzer başta çift rahîm denildi sonra mr cektirdim rahimde perde olduğunu söyledi doktorum bir sefer gebelik deneyelim düşük olursa ikinci deneme yapmadan Histeroskopi yaparız dedi . Çünkü perde düşük e sebeb olur dedi düşük olmasada erken doğum olur bebek aylarca kuvezde kalır dedi ben o riskleri göze alamadım hem zaman kaybı hemde psikolojik çöküntü yaşarım dedim. Ameliyati tercih ettim . Üniversite hastanesi prof a gittim bana da riski var her ameliyatin olduğu gibi dedi . Yinede olmaya karar verdim çünkü doktor u çok iyi . İyi düşün artılarini eksiklerini ve araştırma yapıp çok iyi bir doktor bulmaya çalışin
Duygu Hn, doğal hamile kalabildiniz mi ?

Merhaba Merve hanım. Bende de t rahim vardı. Haziran ayında histeroskopi oldum (çok basit bir işlem profesyonel birisi olması şartıyla) ameliyatta balon yada sprial takılmadı. Ameliyat sonrası 2.regl bitiminde gel dedi doktor. Gittim t rahim düzelmiş olarak kendi ekranında gösterdi. 1 yıl bekleyeceksin 6 ay sonra olur inşallah diye yorum yaptı. Henüz hamilelik yok, son adet tarihim 10ekim. Regl bitti yeni bir heyecan yeniden çalışmalara başladık. Siz histeroskopi den kaç ay sonra hamile kaldınız ? Hamilelik için herhangi bir şey yaptınız kı? İlaç takviyesi aldınız mı? Histeroskopi sonrası siz ve diğer arkadaşlar da Doğal hamile kalanlar; tavsiyeleriniz var ise paylaşır mısınız lütfen.
Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kaldım. Sadece prowomen kullanıyordum bi kac aydır yumurta kalitesi için. 🤗 Inşallah size de nasip olsun.

Merhaba siz ameliyyatdan sonra hamile kala bildiniz mi?

Back
X