rahim şeklim nasıl

AYSAHIT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
2
0
86
İstanbul
histereskopi sonucunda akuart uterus yazıyor iki farklı doktor gördü sonucu bir doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylüyor diğeri çift rahim diyor acaba hangisi doğru

merhaba filminizin görüntülerini görmem lazım bu şekilde yorum yapmak doğru olmaz. eğer istanbulda iseniz bahçeci kliniğindeyim filminizi yorumlayabilirim. sevgiler.

histereskopi sonucunda akuart uterus yazıyor iki farklı doktor gördü sonucu bir doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylüyor diğeri çift rahim diyor acaba hangisi doğru

Merhaba Aytun Hanım,
30 yaşındayım. 1 yıldır çocuk için çalışıyorduk.öncesinde hiç düşüğüm olmadı.doğal yolla hamile kaldım aralık ayında.ama kimyasal gebelikmiş. 11 kasım da adet olmuştum.adet gecikince test yapıp hamile olduğumu öğrendim.sonrasında da düştü.tam 42 gün sonra, 22 aralıkta adet oldum.adetimin 6.günü yani dün kan testi yaptırdım 2,21 çıktı.kan değerim Sıfırlandı sayılıyor sanırım.
Şİmdi tekrar çalışmalara başlayacağım ama yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum bu olanlardan sonra..
Düşükten önceki adet günlerim : 16 eyül / 15 ekim / 11 kasım ....düşük.. sonra 22 aralık adet günüm.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler.

merhaba adet düzeninize bakarsak adetinizin ilk gününden itibaren 13-18. günler arası yumurtlama olasılığının yüksek olduğu zamanlradır. bu tarihlerde eşinizle birlikte olamnız gebelik olasılığını arttırır. ya da doktor kontrolünde gelişen folikülünüz tespit edilip yönlendirilebilirsiniz. sevgiler.

Merhaba Aytun Hanım,
30 yaşındayım. 1 yıldır çocuk için çalışıyorduk.öncesinde hiç düşüğüm olmadı.doğal yolla hamile kaldım aralık ayında.ama kimyasal gebelikmiş. 11 kasım da adet olmuştum.adet gecikince test yapıp hamile olduğumu öğrendim.sonrasında da düştü.tam 42 gün sonra, 22 aralıkta adet oldum.adetimin 6.günü yani dün kan testi yaptırdım 2,21 çıktı.kan değerim Sıfırlandı sayılıyor sanırım.
Şİmdi tekrar çalışmalara başlayacağım ama yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum bu olanlardan sonra..
Düşükten önceki adet günlerim : 16 eyül / 15 ekim / 11 kasım ....düşük.. sonra 22 aralık adet günüm.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler.

merhaba aytun hanım
ben 2 yıldır korunmasız ikişkiye rağmen hamile kalmadım
heşey normal gözüküor eşimin sperm testi iyi çıktı olumsuz bi aşılamam var
2014 mayıs ayı gibi tüp bebek istyoruz
fakat aklıma talıkan bi şey var rahgim filmi kağıdımada uterus sağa deviyedir ve küçük gözlenmiştir dior fakat doktorum hsg temiz demişti
bu ne demek oluyor

merhaba rahim filminizin kendisini görmeden rapor üzerinden yorum yapmam ben önemli olduğunu sanmıyorum. sevgiler.

merhaba aytun hanım
ben 2 yıldır korunmasız ikişkiye rağmen hamile kalmadım
heşey normal gözüküor eşimin sperm testi iyi çıktı olumsuz bi aşılamam var
2014 mayıs ayı gibi tüp bebek istyoruz
fakat aklıma talıkan bi şey var rahgim filmi kağıdımada uterus sağa deviyedir ve küçük gözlenmiştir dior fakat doktorum hsg temiz demişti
bu ne demek oluyor

Back
X