- 22 Kasım 2023
- 1.118
- 553
- 29
- Konu Sahibi Reed Flowers
Arkadaşlar merhaba doktora sormayı unuttum da. Merak ediyorum anlayan yardımcı olabilir mi şekli nasil T falan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T şekli olması kötü bir şey miEvet T şeklinde. Histereskopi ile genişletiliyor.
Hayır . Hamileliğe engel değil. Düşük ve erken doğum riski var. Ama histereskopi sonucunda bu risk de ortadan kalkıyor. İyi bir dr ile görüşün.T şekli olması kötü bir şey mi
Doktoruma gösterdim bı sıkıntı yok dedi öyle olsa söylemez miydi veya raporda yazmaz miydiHayır . Hamileliğe engel değil. Düşük ve erken doğum riski var. Ama histereskopi sonucunda bu risk de ortadan kalkıyor. İyi bir dr ile görüşün.
Bı sıkıntı yok doğru. Bazı doktorlar histeroskopi onerirken bazıları önermiyor. Hamileliğe engel olmadığı için sorun görülmüyor.Doktoruma gösterdim bı sıkıntı yok dedi öyle olsa söylemez miydi veya raporda yazmaz miydi
Raporunda ne yazıyor? Önemli olan raporda yazılanDoktoruma gösterdim bı sıkıntı yok dedi öyle olsa söylemez miydi veya raporda yazmaz miydi
Bı sıkıntı yok doğru. Bazı doktorlar histeroskopi onerirken bazıları önermiyor. Hamileliğe engel olmadığı için sorun görülmüyor.
Raporunda ne yazıyor? Önemli olan raporda yazılan
Görüştüm rahim hakkında birşey demedi sağ tüpümün açık olduğunu sol tüpünde açık ama sağ taraf kadar olmadığını söyledi o kadarT şeklinde gibi görünüyor ama filmin çekim açısından kaynaklı farklı görünüyor olabilir, film sonrası doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi
T şeklinde gibi görünüyor ama filmin çekim açısından kaynaklı farklı görünüyor olabilir, film sonrası doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi
Ameliyat ne için oldunuz sonra bebeğiniz oldu mu acabaBende böyle idim düşük yapıyordum ameliyat oldum kuzenim bu yüzden gebe kalamıyormus oda ameliyat oldu sonra 4 ay sonra hamile kaldi
Oldunuz mu nasıl geçtiMerhaba benimde üstten perde varmış doktorum olsan da olur olmasa da olur dedi, sadece erken doğum ve düşük riski fazla olur dedi ben riske girmek istemedim yarın olucam korkuyorum acikcasi
Merhaba, evet oldum çok şükür çok güzel geçti doktorum iyiki olmuşsun tahminimizden daha büyük alan düzelttik dedi anestezi olduğu için hiç hissetmedim 1 buçuk saat sürmüş aynı gün çorba içince azda yürüttüler ve taburcu oldum 5. Günüm bu gün hafif ağrım var hafif de kanama doğum kontrol hapı ile antibiyotik verdi doğum kontrol hapı da rahim toparlanmasi içinmiş içerisinde östorojen hormonu varmışOldunuz mu nasıl geçti
Çok şükür canım çok sevindim koruma verdi miMerhaba, evet oldum çok şükür çok güzel geçti doktorum iyiki olmuşsun tahminimizden daha büyük alan düzelttik dedi anestezi olduğu için hiç hissetmedim 1 buçuk saat sürmüş aynı gün çorba içince azda yürüttüler ve taburcu oldum 5. Günüm bu gün hafif ağrım var hafif de kanama doğum kontrol hapı ile antibiyotik verdi doğum kontrol hapı da rahim toparlanmasi içinmiş içerisinde östorojen hormonu varmış
Sadece kanama bitince ilişki olabilir dedi bu ay gebelik olmucak sonraki ay istersen yumurta takibi yaparız dedi kontrole gittiğimde konusucam tek tupum kapalı benim, ama açmak istemedi riski çok oluyormuş tek tüpte yeterli oluyormuş inşallah öyle olur iki seneyi geçti evleneliÇok şükür canım çok sevindim koruma verdi mi
Ne güzel inşallah en yakın zamanda olur ☺☺Sadece kanama bitince ilişki olabilir dedi bu ay gebelik olmucak sonraki ay istersen yumurta takibi yaparız dedi kontrole gittiğimde konusucam tek tupum kapalı benim, ama açmak istemedi riski çok oluyormuş tek tüpte yeterli oluyormuş inşallah öyle olur iki seneyi geçti evleneli