Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir sonraki adetinizin bitimine yapılır en erken. Ben 2024 ocakta 15bine Memorialde yaptırmıştım. Bana bişey takılmadı histeroskopi sonrası yapışıklık olmaması için ilaç kullandım sonraki ay transfer oldu.
Merhaba canım, histeroskopiden sonra hamile kaldınmı peki? Bende histeroskopi olcam salı günü ardından ilk reglde tüp bebek, dana önce 2 başarısız tüp bebek denemem var
Merhaba canım, histeroskopiden sonra hamile kaldınmı peki? Bende histeroskopi olcam salı günü ardından ilk reglde tüp bebek, dana önce 2 başarısız tüp bebek denemem var
Benimde T şeklinde ve doktor ameliyat dememiş üniversite hastanesine gidiyorum kurul aşılama yapmaya karar vermiş. Özelde Hsg çektirdiğim yerde rahmin kenarlari dar histereskopiyle açılmalı demişti kafam çok karıştı. İlk aşılama negatifti T şeklinde olmasından dolayı yine negatif olursa neden ameliyat demediler diye kafama takıyorum
Ayyyy kurbann olurummm ALLAH bağışşasın canım ALLAH çabalayan umut eden hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı uzun ömürlürlü evlatcıklar nasip etsin, aminnn
Benimde T şeklinde ve doktor ameliyat dememiş üniversite hastanesine gidiyorum kurul aşılama yapmaya karar vermiş. Özelde Hsg çektirdiğim yerde rahmin kenarlari dar histereskopiyle açılmalı demişti kafam çok karıştı. İlk aşılama negatifti T şeklinde olmasından dolayı yine negatif olursa neden ameliyat demediler diye kafama takıyorum
Bence yaptırmadan önce iyi bi düşün derim canım, çünki hsg sadece rahim filmi oluyor, madem bi sorun görünüyor rahimde ozaman histeroskopi yaptırmanı öneririm çünki bi problemde müdahele ediliyor rahimde temizlik yapılıyor, neden ayrı ayrı anestezi olasınki? Çok geçmiş olsun şimdiden