canim benim de rahmim ters ilk bebigime istedigim ay direk gebe kaldim ama dustu. simdi yine hamileyim. buna da iki ayda gebe kaldim. bence rahimle ilgisi yoktur.
Canım peki özel bi soru olacak ama özel bi pozisyon uyguladınızmı rahmı ters olanlar diz dirsek pozisyonunda bulunsunlar diye okumuştum ?
rahmi ters olupta gebe kalanları duyuyorum ama bizim ailede genetik uç kusakta göbek çektirme yöntemiyle hamile kalmış.Bukadar süre bekleyip hiç bi sorun olmayınca denıze düşen yılana sarılıyor maalesefBen İzmirde yaşıyorum bu konuda yardım alabileceğim yakınınızın yada tanıdığınız ebe varsa bilgi verirseniz çok sevinirim kızlar.
Sagolun kizlar umarim en kisa zamanda sizin gibi bende hamile kalirim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Degilim nasil olucak ben ozelden yazamiyorum mail adresimi vereyim sdkvs@hotmail.com gercekten cok sevinirimaslında ben sana yardım edebilirim bu konuda tabi hamile degilsen hala
aslında ben sana yardım edebilirim bu konuda tabi hamile degilsen hala
Canim yanlis yazmadin demi hemen kalkicaz ama tam tersini soyluyo herkescnm benmde rahım tersmıs. ilişkiden sonra hemen kalktığım için tutmuş olabilir dedi. yatmak iyi olmuyormuş bu durumda bana ole soylendı. bide oyle dene ıstersen.
Hemen mi hamile kaldin bende hala tik yok,benim de rahmim ters.. 4 yasında bir kızım var. simdi de hamileyim hem de üçüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?