Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar pelvik doppler usg sonucu rahmimn ters oldugunu öğrendım. doktor sorun değil dedi ama 5 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyor. bunu rahim tersliğine mi bağlamalıyım sizce ?
Kızlar pelvik doppler usg sonucu rahmimn ters oldugunu öğrendım. doktor sorun değil dedi ama 5 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyor. bunu rahim tersliğine mi bağlamalıyım sizce ?
Banada rahmin donuk demisti dktr yani ters ama ikinciye hamileyim bence onla alakasi yok.bekle gelir melegin iki cocugumada 3ay sonra hamile kaldim 4ay sonra ogrendim yani 3adet gordum korunmayi biraktiktan sonra 4ay hamile oldugimu ogrendm nasip isi tatlim allah gonlune gore versin sknti yapma
Banada rahmin donuk demisti dktr yani ters ama ikinciye hamileyim bence onla alakasi yok.bekle gelir melegin iki cocugumada 3ay sonra hamile kaldim 4ay sonra ogrendim yani 3adet gordum korunmayi biraktiktan sonra 4ay hamile oldugimu ogrendm nasip isi tatlim allah gonlune gore versin sknti yapma
Evt gercktn oyle oluyor bide cinsellikte bazen gercktn sanci oluyor..ama normal bisey demisti dktr hic kafama takmadm sende takma olur insallah bebisin
Benim rahimim ters adet sancisi ve cinsel iliski sirasinda sanci normalmis. Gebelige engel degil dedi dr ama eskiler engel dio. Dr bana pozisyon degistirmeniz gerek dedi ama. Mantikli olabilir ters oldugu icin spermler akip gidio olabilir yani