Rahim tersliği

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
Kızlar pelvik doppler usg sonucu rahmimn ters oldugunu öğrendım. doktor sorun değil dedi ama 5 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyor. bunu rahim tersliğine mi bağlamalıyım sizce ?

Kızlar pelvik doppler usg sonucu rahmimn ters oldugunu öğrendım. doktor sorun değil dedi ama 5 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyor. bunu rahim tersliğine mi bağlamalıyım sizce ?

Banada rahmin donuk demisti dktr yani ters ama ikinciye hamileyim bence onla alakasi yok.bekle gelir melegin iki cocugumada 3ay sonra hamile kaldim 4ay sonra ogrendim yani 3adet gordum korunmayi biraktiktan sonra 4ay hamile oldugimu ogrendm nasip isi tatlim allah gonlune gore versin sknti yapma

Banada rahmin donuk demisti dktr yani ters ama ikinciye hamileyim bence onla alakasi yok.bekle gelir melegin iki cocugumada 3ay sonra hamile kaldim 4ay sonra ogrendim yani 3adet gordum korunmayi biraktiktan sonra 4ay hamile oldugimu ogrendm nasip isi tatlim allah gonlune gore versin sknti yapma

Aa cok ilginc.. Ya cok sanci cekiyom adetliyken falan ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim rahimim ters adet sancisi ve cinsel iliski sirasinda sanci normalmis. Gebelige engel degil dedi dr ama eskiler engel dio. Dr bana pozisyon degistirmeniz gerek dedi ama. Mantikli olabilir ters oldugu icin spermler akip gidio olabilir yani

Bana da ultrasonda kalp şeklinde dedi engel mi acaba gebeliğe bişi olmaz dedi ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CNM BENDE DE RAHİM TERSİĞİ VAR 11 AY OLDU DENEYELİ OLMADI,
SEN KAÇINCI DENEMEDE HAMİLE KALABİLDİN,,

Back
X