rahim tüp filmi ihmal etmeyin

gurbetgurbetgurbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
373
67
kızlar mrb
size tavsiyem rahim tüp filmi çekilmekten korkmayın ve ertelemeyin. biz yıllardır eşimin sperm sonucu yüzünden bebek olmadığını düşünüyorduk ama gittiğim bi dr hemen benden rahim filmi istedi. ve sonuç biri tıkalı belkide diğeride tıkalıydı biz açtık dedi. rahim tüp filmi hem tanı hem tedavidir unutmayın...

kızlar mrb
size tavsiyem rahim tüp filmi çekilmekten korkmayın ve ertelemeyin. biz yıllardır eşimin sperm sonucu yüzünden bebek olmadığını düşünüyorduk ama gittiğim bi dr hemen benden rahim filmi istedi. ve sonuç biri tıkalı belkide diğeride tıkalıydı biz açtık dedi. rahim tüp filmi hem tanı hem tedavidir unutmayın...
Ayni durum benimde basima geldi bende de basta kapali gozuktu bidaha ilacla cekti acildi dedi hafif yapisma olmus tuplerde

Saol canm Sana da gecmis olsn Allah tez zaman da kucagimizi doldurur insallah

evet kesinlikle bende 2 ay klomen oviotrelle iğne kullandım bu ay rahim filmi çekildi sol tüp kapalı ne yapcam ben yaaa nasıl açıcam onu dr la filmden sonra konuşamadım.bişey olmaz dedi geçen ay hamile kalmış biri filmden sonra oda tek tüple :KK43: ama ben artık mucizelere inanmıyorum:KK43:(

belki benimde sağda kapalıydı ilk ilaç geri geldi sonra sağa doğru gitti belkide o anda açıldı birde anestezisiz yaptırdım çok kastım çok acı çektim göz yaşımı tutamadım ondan sol açılmamış olabilirmi ya keşke anestezili yapsaydım belki açardı dr böyle çok kıvranınca oda uzatmadımı yoksa.tüpüme tüküreyim :mad:artık yaa tüplerim bile tüp değil.:KK42:

belki benimde sağda kapalıydı ilk ilaç geri geldi sonra sağa doğru gitti belkide o anda açıldı birde anestezisiz yaptırdım çok kastım çok acı çektim göz yaşımı tutamadım ondan sol açılmamış olabilirmi ya keşke anestezili yapsaydım belki açardı dr böyle çok kıvranınca oda uzatmadımı yoksa.tüpüme tüküreyim :mad:artık yaa tüplerim bile tüp değil.:KK42:
Oyle deme biri acikmis Bu durumda da hamile kalinabiliyor doktorun la tam bi konus NE yapabilir yuzde kac ihtimalle hamile kalinir kapaliyi acabilirmiyız de

Benm de tuplerm tamamen kapalı gozukuyordu birdaha fazla ilaç la çekti açıldı hafif yapşma olmuş tuplerde kasılmadan da gozukebilirmiş öyle

olabilir cnm belki sağda tıkalıydı film sayesinde açıldı. sen içini ferah tut ümitsizliğe kapılma yumurtlaman olduğu sürece hamile kalabilme ihtimalimiz var tek tüple. kasılmadan dolayıda tıkalı çıkabiliyomuş. ben anesteziyle çekilmiştim ama çekilirken hemşireye sordum bişey yaptımmı diye tekme attın dr a dedi belki bende kasılmışımdır bilmiyorum

evet kesinlikle bende 2 ay klomen oviotrelle iğne kullandım bu ay rahim filmi çekildi sol tüp kapalı ne yapcam ben yaaa nasıl açıcam onu dr la filmden sonra konuşamadım.bişey olmaz dedi geçen ay hamile kalmış biri filmden sonra oda tek tüple :KK43: ama ben artık mucizelere inanmıyorum:KK43:(
ayrıca tüplerin açılması için ameliyat var ama biraz dene derim ben olmuyosa aşılama denersin

Ayni durum benimde basima geldi bende de basta kapali gozuktu bidaha ilacla cekti acildi dedi hafif yapisma olmus tuplerde

aynı işlemdemi açıldı canım .başka sefer çekim yenidenmi tekrarlandı tatlım sol tarafım açılmışmıdr acaba dr çok uğraştı çünkü ilaç peritona yayılınca artık görülmez dedi çekim bitti:KK43:

aynı işlemdemi açıldı canım .başka sefer çekim yenidenmi tekrarlandı tatlım sol tarafım açılmışmıdr acaba dr çok uğraştı çünkü ilaç peritona yayılınca artık görülmez dedi çekim bitti:KK43:
Aynı işlemde yaptı canm ilk az ilaçla denedi baktı kapalı gozukuyor birazda fazla ilaç verelim hafıf yapışma olmuş. Olabilir dedi fazla ilaçla çekti her ikiside açık çıktı

Ama o rahm filmmden sonra adet olmadım şimdi doktor sokturucu verdı onu içiyorum bugün eczaneye prseed siparş vermiştn onu alcam adet oluyum temzlenıym o günlerde kullancam eczacımız ıyı bişey zararı yok dedı

X