Rahim ve yumurtalık yok

UMUTSUZ88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
154
20
98
İzmir
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 yıl önce buraya yazmıştım rahim ve yumurtalığın yok tu doğuştan varken kapalı olduğu için bir ameliyat geçirdim şimdi evliyim çok sevdiğim bir eşim var burda bir arakdas rahimin büyüdüğü bu yazmıştı sizler ne yaptınız yardım çok çaresizim bir bebeğim olsun istiyorum lütfen yardim

Geçmiş olsun. Hiç bilgim yok ama merak ettim. Doktorlar ne diyor?

Canım linki kopyalayamadim ama Google a Derya Sert yazarsan daha bı iki ay önce anne olduğunu okuyabilirsin.Rahim nakli yapılıp canlı doğum gerçekleştirmiş bir hasta.Doktoru da Bahçeci nin sahibi Mustafa Bahceciydi.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim fakat benim yumurtaliklarimda yok ama ben vazgeçmek istemiyorum ben kahroluyorum ben bebeğim olsun istiyirum

Yumurta donasyonunu hiç duydunuz mu?Kısaca şöyle anlatım donasyonun serbest olduğu ülkelerden birinde eşinizin spermiyle donor yumurtası dollendirilerek embriyo oluşturuluyor ve oluşan bu embriyo sizin rahminize naklediliyo ve gebelik oluşması bekleniyor.

Merhaba rahmin 2 cm sanırım gelistirilebilrimi acaba onu merak ediyorum

Asla bir çocuğun olmaz diyor uğraşma diyor
Canım yumurtalık yoksa çok zor hamile kalman falan ama ablan falan yok mu onun yumurtalıgı ile tüp bebek falan yapamazlar mı acaba sana bunu yaptıran çok hatta yurt dışında kızının çocugu olamayacağı için onun bebegini doguran anneler bile var tüp bebek ile

Canım doktor değilim ne desem boş.Tek bildiğim rahim naklinin yapilabilecegi ki tabiki vaka durumu bağışci durumu vs bunların durumunu elbette ki yine bir hekim değerlendirebilir bir de donasyon ancak o da ülkemizde serbest değil.Kibris,ukrayna,İspanya buralarda serbest mesela.Doktorun sana ne dedi ne onerdi

Orda anne kızının yumurtasını kendi rahminde büyütüyor. Arkadaşta rahim yok yumurta da yok anladığım.

Donasyon kolay iş de rahmi yok. Ayrıca siz bağış yaptınız mı mesela? Nakil yapacak kalp bulunamıyor rahim nerden bulunsun.

Orda anne kızının yumurtasını kendi rahminde büyütüyor. Arkadaşta rahim yok yumurta da yok anladığım.
Canım haklısın öyle oluyor da sonuçta annesi ile genleri aynı annesinin yumurtalıgı da saglıklı ise kullanılamaz mı bana kalırsa anne olmak sadece dogurmak degil bir bebegi sahiplenip içten sevdikten sonra zaten annesin demektir evlat edinmeye sıcak bakmıyorsa eşi kendi bebegini genlerini taşıyan bir evlat istiyorsa bu yolu deneyebilirler yok böyle bir şeyi sorun etmiyorsa evlat edinin bence yeni dogmuş bebeklerden birini büyütebilirsiniz

Haklısın da gülüm o zaman annesinin bebeği oluyor direkt yani gen olarak kocası ve annesinin. Yumurta arkadaşın olsa. Annesi rahminde büyütse olabilir. Allah yardımcısı olsun. Sen hamilesin dua et.

Haklısın da gülüm o zaman annesinin bebeği oluyor direkt yani gen olarak kocası ve annesinin. Yumurta arkadaşın olsa. Annesi rahminde büyütse olabilir. Allah yardımcısı olsun. Sen hamilesin dua et.
Canım annesinin bebegi oluyor haklısın da dedigim gibi anne olmak dogurmak degil sadece benim bu alternatifi sunma sebebim hani kocası evlatlık istemiyor kendi genlerini taşıyan bir bebek istiyorsa diye. Bana kalırsa evlatlık almak çok güzel bir şey ben çok istiyorum bir kız evlat edinip hayatını degiştirmeyi 10 çocugum olsa yine bir tane evlat edinirim bunu eşime de söyledim hatta bize vermezler diyor ama nasip olursa birgün bir bebegin hayatını degiştirip onun mucizesi olmayı çok isterdim. Bence konu sahibi bunu düşünsün tamam anne olma duygusu dhaa bebek karnındayken başlıyor ama inan kucagına Aldıgı zaman da aynı duyguları hisseder hiç farkı olmaz onu büyüttükçe baglandıkça zaten annelik ten hiç eksigi kalmayacak bizim yakınımız çozuk bakıcısı o baktıgo bebege öyle baglandı ki kendi bebegi olsa bu kadar olur yani annelik dogurmak değil gerçekten bence evlat edinsinler

Donasyon kolay iş de rahmi yok. Ayrıca siz bağış yaptınız mı mesela? Nakil yapacak kalp bulunamıyor rahim nerden bulunsun.
Hanımefendi farkındaysanız bağışçı durumu diye özellikle belirttim.İyi okuyup öyle cevap yazarsanız bence daha isabetli olur.

Hiç uğraşma kendini yıpratma senden çocuk olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…