Evet ama eşim kendi bebeğini istiyorEvlat edinmeyi düşündünüz mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama eşim kendi bebeğini istiyorEvlat edinmeyi düşündünüz mü?
Allah Allah ya. Kendisinde hiç sperm olmasa ne olacaktı bunu düşünmesi lazım. İnsanlar hiç problemleri olmadığı halde defalarca tüp bebek yapıp evlat sahibi olamıyorlar. Sizin zaten özel bir durumunuz var. Ne anlayışsız bir ısrar bu. Saçmalamasın. Anne olmak istenir elbet ama her kadın anne olmak zorunda değil.Evet ama eşim kendi bebeğini istiyor
Canım iletişime geçmek istiyorum konuşmam gereken sormam gereken bi konu var bana yardımcı olur musunArkadaşlar merhaba yaklaşık 10 yıl önce buraya yazmıştım rahim ve yumurtalığın yok tu doğuştan varken kapalı olduğu için bir ameliyat geçirdim şimdi evliyim çok sevdiğim bir eşim var burda bir arakdas rahimin büyüdüğü bu yazmıştı sizler ne yaptınız yardım çok çaresizim bir bebeğim olsun istiyorum lütfen yardim
Canım burda bir topikte görmüştüm rahmi 3 cm idi bir arkadaşın ilaçla yıllar sonra büyüttüler rahim ve yumurtalıkları, ama eğer yumurtalığın yoksa bilemiyecem. B biricikbusecik eğer girerse sana yardımcı olabilir. Yumurtalıklar varsa ama küçükse belki bir umut vardır. İnşallah vardır canım..Amin inşallah teşekür ederim fakat siz konuyu anlamamisiniz sanırım rahim var çok küçük yumurtalıklarda ultrasyonda görülmüyor olabilir hem Rabbimdir veren de Alanda bizleri yoktan var eden ben Allah'tan istiyorum eşim zaten bu konuda anlayışlı fakat herkes gibi evlat sahibi olmak baba olmak onunda hakkı bunu çok doğal karşılıyorum sahssen bende tadavi yollarını araştırmasını isterdim tıp çok gelişti su dunyada en güzel şey insanın kendinden bir parcadir bizde bu yolda mücadele ediyoruz umarım bizede Rabbim taktir eder ol der olur
Merhaba benimde 2 cm falan görülüyor onunla konuşuyoruz sagalsun elinden geleni yapıyor teşekür ederim tek ümidim yumurtalık olmasıCanım burda bir topikte görmüştüm rahmi 3 cm idi bir arkadaşın ilaçla yıllar sonra büyüttüler rahim ve yumurtalıkları, ama eğer yumurtalığın yoksa bilemiyecem. B biricikbusecik eğer girerse sana yardımcı olabilir. Yumurtalıklar varsa ama küçükse belki bir umut vardır. İnşallah vardır canım..
Amin sağolun inşallah. Evet bana yazdı sağolsun cevaplıyor elinden geldiği kadar taktir Allah'ınBugün girmiş foruma bahsettiğim arkadaş. İnşallah sana yardımı dokunur. Rabbim yardımcın olsun. Eşinin kalbine de feraset versin..
Canım ben buseciği söyle hatırlıyorum o zamanlar konusmustuk.. Erken zamanda o ilaç ile rahmi gelişti.. Sanırm ergenlik zamanında idi yumurtalıkları vardı. Rahim gelişmemişti ve Dr ler hep umutlu idi diye hatrlıyorm o sayede de ilaç ile gelişimini tamamladı sonra evlendiğinde tedavi ile ikizleri oldu.. Hatırladığım bu yönde...Amin inşallah teşekür ederim fakat siz konuyu anlamamisiniz sanırım rahim var çok küçük yumurtalıklarda ultrasyonda görülmüyor olabilir hem Rabbimdir veren de Alanda bizleri yoktan var eden ben Allah'tan istiyorum eşim zaten bu konuda anlayışlı fakat herkes gibi evlat sahibi olmak baba olmak onunda hakkı bunu çok doğal karşılıyorum sahssen bende tadavi yollarını araştırmasını isterdim tıp çok gelişti su dunyada en güzel şey insanın kendinden bir parcadir bizde bu yolda mücadele ediyoruz umarım bizede Rabbim taktir eder ol der olur
Elbette şu durumda görülmüyor yapılacak birşey fakat eşimde anlayisli biri zaten yanlız bırakmıyor rahim 2 cm gelistirilebilirmi yada ultrasyonda yumurtalikla gorulmemis olabilir diye ümit ediyoruz çabamız bu yüzdenEşiniz kendi bebeğini istiyorsa ve rahim de yoksa ki siz yumurta da yok diyorsunuz sizce rahim nakli ve yumurta donasyonu dışında bir seçenek olabilir mi?O zaman eşiniz bu işin peşinde koşmaya baslasin oturdugu yerden istemek kolay.
Allah Allah ya. Kendisinde hiç sperm olmasa ne olacaktı bunu düşünmesi lazım. İnsanlar hiç problemleri olmadığı halde defalarca tüp bebek yapıp evlat sahibi olamıyorlar. Sizin zaten özel bir durumunuz var. Ne anlayışsız bir ısrar bu. Saçmalamasın. Anne olmak istenir elbet ama her kadın anne olmak zorunda değil.
Bana elinden gelenden fazlasını istiyor gibi geldiğinden o şekilde konuştum.Merve hanım bu durumu kabullenmek zor olsada benim için eşimde haklı herkes ister hem o elimizden geleni yapalım taktir Allah'ın diyor
benimde rahim 2 ama doktor bana bu onemli bir problem degil ilaclarla 7-8'i bulur dedi. canim bir de eger dogum kontrol hapiyla regl oluyorsan rahmin var demektir.Amin sağolun inşallah. Evet bana yazdı sağolsun cevaplıyor elinden geldiği kadar taktir Allah'ın
Merhaba Ben sanırım çok kadersizim evet başvuru yaptık tam bir buçuk yıl bekledim red cevabı geldi tekrar itiraz ettik gene red cevabi aldım bugün nasıl ağladım bir bilseniz nasıl dualar ettim gözlerim uykusuz sis ve yorgun oda olmadı Rabbim ne zormuş Anne olmak bu süreçte babamı kaybettim 4 ay önce Annem zaten yoktu çok çaresizimSevgili konu sahibi. Allah inşallah bir mucize verir size. Vermese de gönlünüzü anneliğe hazır eylemiş. Haddim değil ama evlatlık düşündünüz mü? Belki de sizin evlat diye bağrınıza basacağınız melek onu bulmanızı bekliyordur.
Tabiki sorabilirsinizCanım iletişime geçmek istiyorum konuşmam gereken sormam gereken bi konu var bana yardımcı olur musun![]()
Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Bir şey diyemedim.Merhaba Ben sanırım çok kadersizim evet başvuru yaptık tam bir buçuk yıl bekledim red cevabı geldi tekrar itiraz ettik gene red cevabi aldım bugün nasıl ağladım bir bilseniz nasıl dualar ettim gözlerim uykusuz sis ve yorgun oda olmadı Rabbim ne zormuş Anne olmak bu süreçte babamı kaybettim 4 ay önce Annem zaten yoktu çok çaresizim
Olabilir kesin nakildir o zenginse olurbenim bildiğim bir ünlünün rahmi yoktu(ismini vermeyeyim), çocuğu aynı kendisine benziyor, gerçekten hamileydi de. nasıl olmuş bilmiyorum. belki yumurtalığı vardır, rahim nakli olmuştur