Çok şükür, sevindim sizin adınızaHemen kendimden örnek veriyorum sağ tüpüm tıkalıydı sol açık tıpta tıkalı tüp tarafında gelişen yumurta ile gebelik olmaz kitaplar bize olabilir diye bu bilgiyi veriyor ama mantıken imkansız deniyor ben 5 kez aşılama oldum beşide o ay hep tıkalı tüp tarafında oluştu 4 aşılamamda o kadar dikkat ettim ki yemek bile yapmadım ve 5. Aşılamada yine tıkalı tarafta gelişince dedim zaten bundan sonra ki aşama tüp bebek en azından rapor çıktı yine tutmayacak imkansız diyerek hiç dikkat etmedim ağırda kaldırdım temizlikte yaptım tüp hamileyken yapmayın sakının denilen herşeyi yaptım ve tutmuş 5 haftalık hamileyim şaşkınım imkansız diye hiç birşey yok bana bu bi ders oldu Allah varsa herşey olur en olmaz denilen anda olur sebep arama sadece tedbirini al tedavini ol aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp zaten Allah nasip etmezse bunlarla bile etmez bu tarz tedaviler vesiledir ben hiç takmadım olmasaydı tüp bebeğe geçecektim diğer ay sonuçta tıp ilerledi ve birşey vesilem olacaktı vazgeçme canım![]()

ben şu an bir sorun var mı onu bile bilmiyorum aslında. 35 yaşın altındaki kadınlar 1 sene deneyip sonra olmadığını düşünmeli diyor uzmanlar. 32 yaşındayım ve ekimden beri deniyoruz. Açıkçası daha fazla beklemek istemedim bir sorun varsa ve tedavim uzun sürecekse diye. Ovulasyon testi aldım yumurtlama günümü takip edeceğim bir süre. Umarım ben de en kısa sürede hamile kalabilirim