Rahim yapi bozuklugu

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
Merhaba arkadaşlar.30yaşındayım 5yıllık evliyim.3tane dusugum var,9haftalık ve 2.ve 3. 15er haftalık.rahim ağzı yetmezliği dendi 3.gebeligimde dikiş atıldı tutmadı.cuma günü hag cektirdim ve sonucunda rahimde yapi bozukluğu dendi.perşembe günü prof la görüşeceğim.laparoskopi ameliyati dendi ama kiloluyum sorun olabilir dedi asistan dr ..normal yolla hamile kalan bi insanım.benim durumumda olan arkadaşlarım konuşalım paylasalim

Benimde şekil bozukluğu var. 1.5 yıldır uğraşıyorum hamile kalamadım. Üstten basık ve bir yumurtalığım çok kıvrımlı uzun bi şekilde duruyor. Sanırım artık aşılama denicez bakalım

tekrardan Merhaba.filmden sonra Dr umla konuştum hiç bir sorunum yokmuş şükürler olsun.rahim de birazcık basiklik varmış oda sorun değilmis

Aşılama oldum fakat yine olmadı. Bu ay dinlen dedi doktorum gelcek ay başka bi tedavi uygularız dedi. Artık zamana kaldı. Histeroskopi olabilir benim de.
Hayırlisi..bekliyoruz kısmeti nezamansa...bende kan pihtimi testleri yaptırdım temiz cikti.bakalım artık.daha korunuyorum.4cuye cesaretim yok gibi

X