Rahim Yapışıklığı

nunus81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
204
2
46
İzmir
arkadaşlar aranızda yeniyim.daha öncede yazmıştım kürtaj sonrası rahimde yapışıklık oldu spiralle ilaçla tedavim oldu.geçtiğini umuyorum.şuan spiralsiz olarak ilk adetimi oldum.rahim kalınlığıda adete 10 gün kala 10,7 mm di.sizce bu artık yapışıklık olmadığının işaretimi.yapışıklıkla ilgili olumsuz şeyler çok okudum oyüzden de çok korkuyorum.gerçi dr um hafif bir şey olduğunu söylemişti ama emin olamıyorum ki..

bence doktorunun dediğine inan hiç birimiz bir doktor kadar iyi bilemeyiz bunu eğer tereddütlerin varsa ayrı bir doktora daha görün.bu arada geçmiş olsun...

biz hiç korunmadık.. birinci yılın sonuna doğru doğru yere gitmişiz ki daha ultrasonda, dr; yapışıklık var sanki film çekelim dedi. Haklıymış.. Bu yapışıklık sebebi kürtaj değil.Çocukken aileme göre bronşitmişim ama tıbba göre sebep tuberkuloz oluyormuş yada bir travma.. Bazen teknoloji o travmayı ne zaman geçirdiğimi keşfedebilse diyorum. ne işe yarayacaksa:)
7 kez histeroskopi oldum. netten izler gibi izledim ikisinde uyanıktım,iğneli uyuşturmaydı.. Canın yanmadan anne olunmuyor bunu anladım.Merak ettiğim şu; yineleyen yapışıklık için tedavi yöntemi bilen var mı?

Back
X