- Konu Sahibi akgUvercin
-
Arkadaşlar geçen yıl temmuzda kürtaj oldum ve rahimde yapışıklık olmuş kürtaj sonrası adet olamadım. 1 yıldır tedavi oluyorum. Histeroskopi oldum yapışıklık açıldı spiral takıldı 4 ay spiral kaldı ve spiral çıktıktan sonra tekrar yapışıklık oldu bu sefer adetlerim çok azz oluyor. Başka bir dr a gittim ankarada başkent ünivertesinde, dr çocuğumun olma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi. senağlama Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi başka bi tüp bebek ve kadın sağlığı hastanesine gideceğim. Tekrar amaliyat olacağım amaliyattan sonra hemn tüp bebek yapılacak. Arkadaşlar aranızda bu hastalığı yaşayıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı? Varsa eğer lütfen yazarmısınız.Bana ve benim gibi olanlara umut olun ne olur :Saruboceq: Umudumu kaybetmek istemiyorum... :1no2: Ama dr çok umutsuz konuştu. Lütfen dua edin bana ve benim gibi olan herkese. Allah yardımcımız olsun. Artık söylenecek başka bir söz bile yok.. senağlama
cnm ben 1 antalyadaki dr 3 tanede ankarada ayrı ayrı 4 dr a gittim, hepside aynı şeyi söyledi bana.
bendeki yapışıklık çok ilerlemiş olduğu için tekrarladı.tekrarladığı için doğal yoladan bebek olması pek mümkün gözükmüyor. neden tekrar yapıştığı hakkında bişey söylemdiler. benim yapışıklık teşhisini tayfun bey koydu ve amaliyatımı o yaptı, ofis şeklinde histeroskopimide o yaptı ama tekrarlıyor işte. ona çare yok. bakalım yarın dr un sana ne diyecek. inş güzel şeyler duyarsın bana da yazarsın ne söylediğini. ALLAH yardımcın olsun..
cnm inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alır bu unuturuz. :Saruboceq: inş cnm ii şeyler duyarsın merakla bekliyorum dualarım seninle..
cnm çok sevindim senin adına. inş hamile olduğunuda duyarım en kısa zamanda. bende ayın 24 ünde gideceğim dr a. 25 inde amaliyat olacağım. inş bu son olur. incir kürüyle hamile kalan çok arkadaşım var inş sendede işe yarar..
Cnm çok sağol..inşallah senin ameliyatında çok iyi geçer ve artık bu konuda bi sıkıntın kalmaz.. :Saruboceq: bu arada ameliayatını nerde olcan hangi dr a karar verdin artık?
Cnm çok sağol..inşallah senin ameliyatında çok iyi geçer ve artık bu konuda bi sıkıntın kalmaz.. :Saruboceq: bu arada ameliayatını nerde olcan hangi dr a karar verdin artık?
beni geişmelerden haberdar edermisiin canımcnm kendi dr uma amaliayt olmaya karar verdim en mantıklısı o hastalığıma ilk müdahale eden dr o olduğu için daha ii tanıdı artık beni. bakalım bu sefer neler olacak. bide tüp bebek için gen-art a gitmeye karar verdim. kısmet bakalım şu amliyatı bi atlatayım da..
beni geişmelerden haberdar edermisiin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?