• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Yapışması Yaşayanlar Lütfen Yardım

akgUvercin

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
1.351
383
658
41
Diğer
Arkadaşlar geçen yıl temmuzda kürtaj oldum ve rahimde yapışıklık olmuş kürtaj sonrası adet olamadım. 1 yıldır tedavi oluyorum. Histeroskopi oldum yapışıklık açıldı spiral takıldı 4 ay spiral kaldı ve spiral çıktıktan sonra tekrar yapışıklık oldu bu sefer adetlerim çok azz oluyor. Başka bir dr a gittim ankarada başkent ünivertesinde, dr çocuğumun olma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi. senağlama Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi başka bi tüp bebek ve kadın sağlığı hastanesine gideceğim. Tekrar amaliyat olacağım amaliyattan sonra hemn tüp bebek yapılacak. Arkadaşlar aranızda bu hastalığı yaşayıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı? Varsa eğer lütfen yazarmısınız.Bana ve benim gibi olanlara umut olun ne olur :Saruboceq: Umudumu kaybetmek istemiyorum... :1no2: Ama dr çok umutsuz konuştu. Lütfen dua edin bana ve benim gibi olan herkese. Allah yardımcımız olsun. Artık söylenecek başka bir söz bile yok.. senağlama

Arkadaşlar geçen yıl temmuzda kürtaj oldum ve rahimde yapışıklık olmuş kürtaj sonrası adet olamadım. 1 yıldır tedavi oluyorum. Histeroskopi oldum yapışıklık açıldı spiral takıldı 4 ay spiral kaldı ve spiral çıktıktan sonra tekrar yapışıklık oldu bu sefer adetlerim çok azz oluyor. Başka bir dr a gittim ankarada başkent ünivertesinde, dr çocuğumun olma ihtimalinin çok az olduğunu söyledi. senağlama Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi başka bi tüp bebek ve kadın sağlığı hastanesine gideceğim. Tekrar amaliyat olacağım amaliyattan sonra hemn tüp bebek yapılacak. Arkadaşlar aranızda bu hastalığı yaşayıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı? Varsa eğer lütfen yazarmısınız.Bana ve benim gibi olanlara umut olun ne olur :Saruboceq: Umudumu kaybetmek istemiyorum... :1no2: Ama dr çok umutsuz konuştu. Lütfen dua edin bana ve benim gibi olan herkese. Allah yardımcımız olsun. Artık söylenecek başka bir söz bile yok.. senağlama

Merhaba arkadaşım..bende rahimdeki perdeden dolayı iki kez histeroskopi ile birlikte laparoskopi ameliyatları oldum.ardından yapılan vajinal usg de rahimde yapışıklıklar olduğu görüldü.ve ofis histeroskopisi ile açıldı.dr um a spiral takılıcakmı diye sorduğumda spiralin eski bi uygulama olduğunu artık bu uygulamanın kullanılmadığını vs..belirtti.sadece antibiyotik yazdı.ve adetimin 2.veya 3.gününde gelmemi istedi..yarın gitcem.ama bendede bu ameliyatlardan sonra adetimde miktar olarak azalma oldu..bu konuyu yarın iyice sorcam bakalım..bu arada tekrar ameliyat olacağım demişsin.yapışıklık içinmi olacaksın? biraz ayrıntı verirmisin?moralini sakın bozma..bu arada spiralin çıkarılmasından sonra ne kadar deneme yaptınız eşinle..yani uzun bir süre hamile kalamadınmı?tüp bebek yapılacak demişsinde o yüzden soruyorum..:enbuyukkk:

cnm tekrar yapışıklık için amaliyat olacağım. nisanda spiral çıktı ve her ay adetim azaldı. bu ay da nerdeyse hiç adet olmadım ve her geçen gün dr aleyhine geçiyo yapışıklık ilerliyor dedi. biz sadece 3 ay deneme yapabildik sadece ama zaten olma ihtimali yokmuş. dr amaliyattan sonra hemn tüp bebek yapalım dedi. her geçen gün yapışıklığın artıyo dedi. zaman çok önemli şu anda bile işimiz çok zor dedi.. offff aklım çok karıştı eğer tekrar etmemiş olsaydı kendiliğinden olma ihtimali yüksekti ama tekrar edince işimizi çok zorlaştırdı. ALLAH yardımcımız olsun inş. ayrıca dış gebelik ve düşük ihtimalin çok yüksek dedi. ayrıca sen ankarada hangi dr a gidiyosun benim ilk dr um cebecideki büyük doğumda tayfun güngördü. şimdi başkent üniverstesine gidiyorum ama gen-artlada görüşeceğim. sen dr undan memnunmusun?

Canım ben kürtajımı büyük doğumda olmuştum..ardından rahimdeki septum ameliyatları içinde etlikdeki zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde oldum..şimdide batıkentteki bilgi hastanesindeki selçuk arslana gidiyorum..yapışıklık konusunu bu dr um tespit etti zaten vede ofis histeroskopisini o yaptı..yarın kendisinde randevum var tekrar..bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz artık..doktorumdan memnunum sanada tavsiye ederimm..canım dr lar bişey demiyolarmı peki yapışıklığın tekrarlaması konusunda yani neden böyle sürekli oluşuyor..yani herkeste mi oluyor acaba yoksa başka bişeyden dolayımı? canım dediğim gibi tüp bebek konusunda birkaç başka dr a da git bence bakalım ne diyecekler..umarım bu dertten kurtulursun en kısa zamanda..bakalım bana ne diyecek dr um çok merak ediyorum..off her aşamada bişeyler çıkıyo zor valla..allah yardımcımız olsun canım..vereliniortak

cnm ben 1 antalyadaki dr 3 tanede ankarada ayrı ayrı 4 dr a gittim, hepside aynı şeyi söyledi bana.
bendeki yapışıklık çok ilerlemiş olduğu için tekrarladı.tekrarladığı için doğal yoladan bebek olması pek mümkün gözükmüyor. neden tekrar yapıştığı hakkında bişey söylemdiler. benim yapışıklık teşhisini tayfun bey koydu ve amaliyatımı o yaptı, ofis şeklinde histeroskopimide o yaptı ama tekrarlıyor işte. ona çare yok. bakalım yarın dr un sana ne diyecek. inş güzel şeyler duyarsın bana da yazarsın ne söylediğini. ALLAH yardımcın olsun..

cnm ben 1 antalyadaki dr 3 tanede ankarada ayrı ayrı 4 dr a gittim, hepside aynı şeyi söyledi bana.
bendeki yapışıklık çok ilerlemiş olduğu için tekrarladı.tekrarladığı için doğal yoladan bebek olması pek mümkün gözükmüyor. neden tekrar yapıştığı hakkında bişey söylemdiler. benim yapışıklık teşhisini tayfun bey koydu ve amaliyatımı o yaptı, ofis şeklinde histeroskopimide o yaptı ama tekrarlıyor işte. ona çare yok. bakalım yarın dr un sana ne diyecek. inş güzel şeyler duyarsın bana da yazarsın ne söylediğini. ALLAH yardımcın olsun..

Anladım canım..ben bu yapışıklık mevzusunda daha yeniyim o yüzden biraz ayrıntılı soruyorum..o zaman dediğin gibi 4 dr da tüp bebek diyosa doğrudur..inşallah canım en kısa zamanda hamile kalır sağlıklı bir gebelik geçirirsin..benimde randevum bugün 2 de..geldiğimde paylaşırım söylenenleri hayırlısı inşallah bişey çıkmaz artık..:Saruboceq:

cnm inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alır bu unuturuz. :Saruboceq: inş cnm ii şeyler duyarsın merakla bekliyorum dualarım seninle..

cnm inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alır bu unuturuz. :Saruboceq: inş cnm ii şeyler duyarsın merakla bekliyorum dualarım seninle..

Merhaba çiğdem..dr uma gittim..önce kan vermemi istedi hormonlara vs bakacakmış.geçen ayda istemişti..kan sonuçlarım yarın çıkacak bakalım..sonra vajinal usg yaptı ve rahim çeperin gayet iyi,normal dedi.önceden perdeden dolayı rahimin üst kısmı aşağı doğru inikti.şimdi üst kısmı artık düzdü hatta banada gösterdi :)) sonra yapışıklık konusunda bişeyler varmı dedim..ondada bi sorun yok dedi..şükür..artık denemelere başlayın bi sıkıntı yok dedi..bi de yarın kan tahlilleri içinde olumsuz bişeyler demezse süper..aylardan beri ilk defa güzel şeyler duydum..allah herkese güzel haberler verdirsin inşallah..artık bişey çıkcak diye ödüm kopuyodu ama çok şükürki kötü şeyler duymadım ilk defa..adetim bitsin hemen çalışmalara başlayacağım canım..bu arada bu sitede bazı arkadaşlar hamilelik olasılığını arttıran kürler yapıyolarmış..bal-polen, incir kürü..gibi bende bal-polen ve incir kürünü yapmaya karar verdim..:)) çünkü bi an önce hamile kalmak istiyorum tabii allahın izniyle..canım bendeki durumlar böyle sende bi gelişme olursa mutlaka yaz tamammı bekliyorum..opuyorumnanaktan

cnm çok sevindim senin adına. inş hamile olduğunuda duyarım en kısa zamanda. bende ayın 24 ünde gideceğim dr a. 25 inde amaliyat olacağım. inş bu son olur. incir kürüyle hamile kalan çok arkadaşım var inş sendede işe yarar..

cnm çok sevindim senin adına. inş hamile olduğunuda duyarım en kısa zamanda. bende ayın 24 ünde gideceğim dr a. 25 inde amaliyat olacağım. inş bu son olur. incir kürüyle hamile kalan çok arkadaşım var inş sendede işe yarar..

Cnm çok sağol..inşallah senin ameliyatında çok iyi geçer ve artık bu konuda bi sıkıntın kalmaz.. :Saruboceq: bu arada ameliayatını nerde olcan hangi dr a karar verdin artık?

Cnm çok sağol..inşallah senin ameliyatında çok iyi geçer ve artık bu konuda bi sıkıntın kalmaz.. :Saruboceq: bu arada ameliayatını nerde olcan hangi dr a karar verdin artık?

arkadaşım senin adına çok sevindim.işallah istediğinde bebeğin kucağında olur allah kısmet ederse...

cnm kendi dr uma amaliayt olmaya karar verdim en mantıklısı o hastalığıma ilk müdahale eden dr o olduğu için daha ii tanıdı artık beni. bakalım bu sefer neler olacak. bide tüp bebek için gen-art a gitmeye karar verdim. kısmet bakalım şu amliyatı bi atlatayım da..:emir_bebek:

cnm kendi dr uma amaliayt olmaya karar verdim en mantıklısı o hastalığıma ilk müdahale eden dr o olduğu için daha ii tanıdı artık beni. bakalım bu sefer neler olacak. bide tüp bebek için gen-art a gitmeye karar verdim. kısmet bakalım şu amliyatı bi atlatayım da..:emir_bebek:
beni geişmelerden haberdar edermisiin canım

çiğdem hanım bendede ciddi yapışıklıklar var ve hiç çocuğum yok durumunuzu merak ettim bende ameliyat olucam sonrasınında sıkıntılı olmamasını umut ediyorum siz neler yaşadığınızı paylaşabilirmiziniz teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende hitereskopi oldum 1 ay önce tüp bebek deniycez ama ameliyat öncesi adetlerim düzenliydi ama şuan 1 ay içinde 2 defa adet görüyorum bu normal midir benim gibi olan varsa cevap yazabilirmi teşkler

mrb. Benim 3.5 yaşında oğlum var ikinci bebeğimi 25 ekimde 9 haftalıkken kalp atışı olmaması nedeni ile küretajla aldılar sonrasında adet göremedim hayatım boyunca hep düzenli adet görürdüm dr ma gittim bana tarlusal verdi adet sökmedi 1 kutuda yasmin kullandım adet göremedim başka bir dr a gittim bana yumurtlama olmamış rahim zarı ince dedi ve hormon testi yapmadan hormon ilacı verdi ultrasonla iki dr da baktı.... Enfeksiyon var dedi 2. Gittiğim dr antibiyotik fitil kullandım adet olamadım içim rahat etmedi başka dr. A gittim hormon tetkikleri yaptırdım normal çıktı menapozla ilgisi yok dedi bana estrofem verdi günde 3 aldım bitti adet söktürü kullandım adet görmedim. Daha sonrasında bu işte iyi olduğunu öğrendiğim dr buldum bana aserman sendromu tanısı koydu hsg çekti hafif yapışıklık olduğuğu tüplerimin açık olduğu söylendi ardından histereskopi ile biraz daha açtılar birazda rahim duvarında düzensizlikler var tekrar bir ameliyat gerekiyor dedi bu arada 3 gün sonra kanamam oldu sanırım adet gördüm ve 1 ay hormon tedavisi görecem sonrasında yine ameliyat....çocuğum olurmu bilmiyorum bekleyip göreceğiz allahtan benin zaten bir çocuğum var allah ona ömür versin sadece ona kardeş için çabam. Allah sizlerede yardımcı olsun herkese allah çocuk kokusunu tatdırsın herşeyin hayırlısını dilemek lazım.... Sağlıcakla kalın....

Merhabalar, şimdi ne durumdasınız benimde bir çocuğum var şu an adet göremiyorum hormonlar normal bende sizin gibi çok düzenli olurdum bir operasyondan sonra olmamaya başladım adet söktürücü ilaçta kullandım hala gelen giden yok rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.

Back
X