rahim yapışmasi

akgUvercin

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
1.351
383
658
41
Diğer
Hocam Merhaba

Hocam 8 yıllık evliyim..30 yaşındayım. . Yaşamış olduğum kürtaj sebebiyle 2008 yılında rahimde yapışma oldu sonrasında 2 kez amaliyat oldum yapışıklıkların açıldığı söylendi.. 2. Amaliyatimdan sonra 3 kez tüp bebek denedik 2 kez rahim filmi çekindim..rahim filmlerinde rahimde ve tüplerde hiç bir sıkıntı gözükmüyor fakat muane de rahimde darlık olduğu söyleniyor. . Hocam aklım çok karıştı bazı Dr lar amaliyat ol diyor bazıları gerek yok diyor istanbul dışındayim malesef ki bu durumumu yorumlarmisiniz.. yapışıklık filmde gözükmeyebilir mi? Amaliyat olmam zarar mi verir rahme yoksa olmam mi faydali? Yardımcı olursanız sevinirim..
SAYGILAR..

Hocam Merhaba

Hocam 8 yıllık evliyim..30 yaşındayım. . Yaşamış olduğum kürtaj sebebiyle 2008 yılında rahimde yapışma oldu sonrasında 2 kez amaliyat oldum yapışıklıkların açıldığı söylendi.. 2. Amaliyatimdan sonra 3 kez tüp bebek denedik 2 kez rahim filmi çekindim..rahim filmlerinde rahimde ve tüplerde hiç bir sıkıntı gözükmüyor fakat muane de rahimde darlık olduğu söyleniyor. . Hocam aklım çok karıştı bazı Dr lar amaliyat ol diyor bazıları gerek yok diyor istanbul dışındayim malesef ki bu durumumu yorumlarmisiniz.. yapışıklık filmde gözükmeyebilir mi? Amaliyat olmam zarar mi verir rahme yoksa olmam mi faydali? Yardımcı olursanız sevinirim..
SAYGILAR..
Merhabalar :
Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. sızın durumunuzda rahım ıcınde ıncelık olusması gebelıgı olumsuz etkılemekte ancak deneyımlı ellerde yapılacak hısteroskopı ıle yapısıklıgın acılması ve rahım ıcıne uygulanacak bazı özel solusyonlar ıle rahım ıcınde perfuzyonun(kanlanması) artırılması tetıklenerek rahım ıc zarı kalınlıgının 7 mm nın ustune cıkarılması amaclanır.
hısteroskopı(rahım içini kamera sistemi ile kontrol etmek ve tutunmayı artırmak rahım ıcıne centıklenme yontemı yapmak: bu prosedürün tutunmayı artırmada faydalı olduguna daır tum dunyadan bılımsel yazılar mevcut. ) ıle gormekte fayda vardır. Ayrıca tekrar eden negatıf denemelerden embrıolara aıt genetık bır problem olabılecegınden rahım içinde incelık problemının cozulmesını takıben genetık taramalı tup bebek yaparak genetık saglıklı embrıoları rahım ıcıne transfer etmekte fayda vardır.Daha fazla bılgı ıcın 0533580 14 81 nolu telefondan arayarak bıze ulasmanız mumkun olucaktır. Bol sans dılerım.

Back