rahim yumuşaması yardımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
mrb arkadaslar bugun kntrolum vardı ve catı muayenesı oldum ılk defa
nst de sancım cıktı cat muayenesınde de doktor 1 cm acılma var dedı ve rahım yumusaması var dedı

bu ne anlama gelıor dogumum yakın mı acaba sızın doktorunuz rahım yumusaması dedıkten kac gun sonra dogrdunuz ???

sımdıden tesekkurler herkese de hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar dılerım :)

doğumun başlamış sanırsam canım,baksana 1 cm açılman da varmış..doktorunun bilgilendirmesi lazımdı aslında seni .. ben 41. haftama doğru 1 cm açıkla doğumhaneye girdim 3 cm açık ile ameliyathaneye geçirildim .. 3 cmlik açık ile aptal ebe kesemi parmağıyla patlatınca ve bebeğin kaka yaptığının farkına da varınca (oğlumun kaka yaptığı da muamma,o hengameyle bir şey gösterilmedi de bana) doğumum maalesef sezaryen ile sonuçlandı :105: eğer ki normal doğum istiyorsan sana tavsiyem 1 cm açık ile doğumhaneye girme,doktorlar bayağı sabırsız olmuş..mazallah hemen sezaryene alırlar .. iyice açılman olsun,sancın çoğalsın öyle git bence hastaneye ..

doğumun başlamış sanırsam canım,baksana 1 cm açılman da varmış..doktorunun bilgilendirmesi lazımdı aslında seni .. ben 41. haftama doğru 1 cm açıkla doğumhaneye girdim 3 cm açık ile ameliyathaneye geçirildim .. 3 cmlik açık ile aptal ebe kesemi parmağıyla patlatınca ve bebeğin kaka yaptığının farkına da varınca (oğlumun kaka yaptığı da muamma,o hengameyle bir şey gösterilmedi de bana) doğumum maalesef sezaryen ile sonuçlandı :105: eğer ki normal doğum istiyorsan sana tavsiyem 1 cm açık ile doğumhaneye girme,doktorlar bayağı sabırsız olmuş..mazallah hemen sezaryene alırlar .. iyice açılman olsun,sancın çoğalsın öyle git bence hastaneye ..

cvbınız ıcın cok tesekkurler su anda bı sancım falan hıc bsy yok bakalım artık ne zaman gırecem doguma :D

ba$ligi gorunce erken haftada açilma olmu$ diye korkdum hatta yazindada korkmaya devam etttim
imzani gorunce rahatladim:))

arkada$im 37 den sonra doktorlar bekleyin diyolar artik bebekleri , biraz fazla hareket et belki tetikelrsin dogumu bi an once kavu$mak isterim dersen
bol bol yuuryu$ yap ama tek ba$ina çikma ..
guzel guzel uyu , bebek gelince ozlersin uykuyu :)
hayirli saglikli dogumlar..
ben 33 haftada iken kizimin kafasi dogum pozisyonunda ve 1 cm açiklik vardi , erken dogum olacak diye neler çekmedim
sonrada doga doga 40 haftada dogdu :1:
$imdi 4.5 ya$inda bi prenses oldu çikdi ellerinden oper .. :)

ba$ligi gorunce erken haftada açilma olmu$ diye korkdum hatta yazindada korkmaya devam etttim
imzani gorunce rahatladim:))

arkada$im 37 den sonra doktorlar bekleyin diyolar artik bebekleri , biraz fazla hareket et belki tetikelrsin dogumu bi an once kavu$mak isterim dersen
bol bol yuuryu$ yap ama tek ba$ina çikma ..
guzel guzel uyu , bebek gelince ozlersin uykuyu :)
hayirli saglikli dogumlar..
ben 33 haftada iken kizimin kafasi dogum pozisyonunda ve 1 cm açiklik vardi , erken dogum olacak diye neler çekmedim
sonrada doga doga 40 haftada dogdu :1:
$imdi 4.5 ya$inda bi prenses oldu çikdi ellerinden oper .. :)

rabbım nazarlardan saklasın :) bakalım benım kı ne zaman merhaba dıyecek hayata ;)

Back
X