Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben 29+5 haftamda kanamamın gelmesiyle kendimi hastanede buldum ve rahim yumuşaması var dedi doktor.yani erken doğum riskim varmış.rahim yumuşayınca ne zaman doğum olabilir bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.şuan 30+3 haftadayım.
Epey olmuş yazalı siz ama. Benim hafif kasık ağrım ve kasılmam oluyodu dra gittim. İdrar yolu enfeksiyonu dediler. Antibiyotik içimeye başladım ama değişen bi şey olmayınca tekrar dra gittim. Ultrasonda bi anormali görmedi ama vajinal kontrol edince yumuşama var dedi. Progynex ve endol diye ilaç verdi. Hep yat dedi. Çok korkuyorum şimdi ben ):Benım 25,haftada oldu aynı zamanda rahım ağzımda açıldı serklaj yaptırdım,yumusama içinde haftada bır pruluton depot iğne..38.haftada doğum yaptım
Size hangi ilaçlar verildi o zaman hatırlıyor musunuzbana drum 37.haftamda çatı muayenemi yaptıktan sonra rahmin yumuşamış erken doğurursun demişti ama şimdi son haftama giriyorum daha hala bişey yok. bence hiç tedirgin olma
Çok şükür şimdilik ağrılarım geçti benim rahim ağzı iyi çok şükür o dediginiz ilaçları zaten kullanıyorum artı başka ilaçlar magnezyum ve adalat verdi dr um sizde servikal yetmezlik var anlaşılan ilk günlere göre yarıya indik ilaç dozunu da çok şükür iyiyim inşallah zamanında doğar bebişim sizin adınıza üzüldüm Allah korusun hareketini falan hissettik artık Allah sabır versin size deo günü unutmuyorum cuma günü kontrole gitmiştim kanamadan dolayı doğum olmasın diye bir iğne vurunmuştum ve fitil vermişti ilacın adını unuttum şimdi makattan alıyorsun bu ilacı kasılmayı ve kanamayımı ne kesiyormuş el ile muayenede rahim ağzı yumuşamış demişti ,ama hastaneye bile yatırmamıştı, pazartesi tekrar gittim ve 2 cm açılma olunca hastaneye yatırıldım. 22 eylül sabahı minik kuzumu oğlumu doğurdum 10 saniye sonra ağlama sesini duydum sancım başladığı için erken doğum yaptım. ciğerleri gelişmediği için küveze bile koymadı. Koyarsam küveze size ve bebeğe sıkıntı olur fiziksel ve beyinsel hasarı olur dedi. doğduktan 30 dk sonra vefat etmiş yavrum ben o sırada doğum sonrası kürtajı için bayıltılmıştım. Şimdi ilerde hamilelik olursa rahim ağzına dikiş atılacak nasıl olacak bilmiyorum. Allah size yardım etsin Mevlam vaktinde saatinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür şimdilik ağrılarım geçti benim rahim ağzı iyi çok şükür o dediginiz ilaçları zaten kullanıyorum artı başka ilaçlar magnezyum ve adalat verdi dr um sizde servikal yetmezlik var anlaşılan ilk günlere göre yarıya indik ilaç dozunu da çok şükür iyiyim inşallah zamanında doğar bebişim sizin adınıza üzüldüm Allah korusun hareketini falan hissettik artık Allah sabır versin size de
Amin inşallah her günü korku endişeyle geçiriyorum ben se romatizma var ondan koyabileceğini düşünüyor larmaşallah subhanallah sevindim sizin adınıza Rabbim sizi ve bebişi korusun inşallah