Rahimağzının dışa dönük olması

pembedana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
5.422
6
0
İzmir
Merhaba dr. bey,
ben 2 hafta önce ilk smear testimi yaptırdım. herşey yolunda dedi dr.um. telefonda bilgi verdiği için çokta fazla konuşamadık, rahimağzımın hafif dışa dönük olduğunu söyledi. bu smearden mi anlaşıldı acaba? herhangibir sorun teşgil eder mi? özellile hamile kalmak istediğim için soruyorum, bir sakıncası var mı?

selam..

bunun hamilelik açısından sorun teşkil edip etmediğinibilmiyorum ama enfeksiyona yatkın olduğunu biliyorum.

bende düşük seviyeli bir enfeksiyon oluştu ve tedavisi de çok şükür çabuk oldu..
doktor mutlaka yılda bir smear yaptırmamı önerdi.

sağlıklı,mutlu ,huzurlu günler dilerim...vereliniortak

selam erozyon dediğimiz bir durum gebelikte sorun yaratmaz. enfeksiyon meyilini arttırabilir akıntı yaratabilir ya da ilişkide ağrıya kanamaya yol açabilir. şikayetleriniz doğrultusunda doktorunuz tarafından tedavi açısından yönlendirilir. sevgiler.

teşekkür ederim, ,ilk aklıma düşük tehlikesi falan gelmişti . alkisalkisalkis

merhaba rahim ağzının dışa dönük olması demek rahim tersliği ile aynı durummu acaba???
yani benim gittiğim bir doktor rahmin ters demişti bana.başka gittiğim doktor ise ne tam ters ne tam düz diyebilirim demişti.buda aynı sorunmu?birde ben çok fazla idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum alakalı olabilirmi??

canım benin rahmimde içe dönük smear testinde öğrenmiştim
hamile kalamam diye korkum vardı ama çok şükür hamile kaldım doğumda yaptım
doktora sormuştum zaten gebeliği etkileyecek bir durum değil demişti

benimde smearde çıktı... ama dr.umla konuşamadığım için içim rahat değil. sorun yok dedi ama :)) ekim gibi gidicem, artık detayları yazarım ... hamilelikle ilgisi olmasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…