Rahimde az yapışıklık sorunu

ebrutrkr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
57
12
38
39
Merhaba hanımlar rahim filmimde az bi yapışıklık çıktı tüpler açık .yaşayan bi çocuğum var .düşükler sonrası çekildi rahim filmi üç düşük yaptım 5/8/14 .haftalarda.az bi yapışıklık olup sağlıklı doğum yapan varmı ?

Bu sorunu halletseniz ya?

Perinatolog az bi yapışıklık sorun olmaz dedi .bir diğer dr 40 .haftada doğum yapmışsın problem olmamış olmaz dedi kafam karışık her dr farklı bişe söylüyor

Adetlerinizde azalma olmus muydu ? Bide kürtaj olmus muydunuz kendi mi düstü

Adetlerinizde azalma olmus muydu ? Bide kürtaj olmus muydunuz kendi mi düstü
Adetlerim azalmadı ilki iğneyle düştü ikinci ve üçüncü kürtaj oldu yapışıklık doğumdanda kalmış olabilir dedi ilk doğumum sezaryendi

Merhaba hanımlar rahim filmimde az bi yapışıklık çıktı tüpler açık .yaşayan bi çocuğum var .düşükler sonrası çekildi rahim filmi üç düşük yaptım 5/8/14 .haftalarda.az bi yapışıklık olup sağlıklı doğum yapan varmı ?
Benimde bi saglikli cocugum var sezaryen doğum.3 kez dusuk yaptim sonra genetik test yaptirdim temiz çıktı.kan sulandirici igne kullandim bide yine tekrar dusuk yaptim 10 haftalikken kalbi durdu.arastirmalarima gore yapisikli sezaryandan kalabiliyomus ve düşüklere sebep olabiliyomus.dun kurtaj oldum ilk adetimden sonra bende rahim filmi cekinecegim yapisiklik varmi die.artik neden bulamiyorum bu kayiplarima.doktorunuz ne soyledi size peki bu yapisiklik hakinnda.benim doktorum alakasi yok dedi ama baska doktorlar ole demiyor

Geçmiş olsun sizede.banada üçüncü de kan sulandırıcı iğne başlamıştı dr hemen faydası olmadı zaten sonrasıda yapılan trombofili testlerim temiz çıktı genetik testlerimiz de eşimle temiz çıktı.minimal yapışıklık düşüğe neden olmaz dedi iki farklı dr.çok Dr a gittim bu arada.yol kazası olmuştır diyip deneyeceksin tekrar diyorlar

Geçmiş olsun sizede.banada üçüncü de kan sulandırıcı iğne başlamıştı dr hemen faydası olmadı zaten sonrasıda yapılan trombofili testlerim temiz çıktı genetik testlerimiz de eşimle temiz çıktı.minimal yapışıklık düşüğe neden olmaz dedi iki farklı dr.çok Dr a gittim bu arada.yol kazası olmuştır diyip deneyeceksin tekrar diyorlar
Yapışıklık için net bişe demedi doğumdan da olabilir kürtajdada olabilir dedi.ama ben ikinci üçüncü düşükte kürtaj oldum onla ilgili olamaz

Yapışıklık için net bişe demedi doğumdan da olabilir kürtajdada olabilir dedi.ama ben ikinci üçüncü düşükte kürtaj oldum onla ilgili olamaz
Kürtajdan sonrada yapışıklık olabiliyormuş..bende kürtaj oldum . Kanamam kesilmedi ilaç kullanıp adet olmam gerekirken leke şeklinde geliyor sokulmedi bende yapışıklık olduysa diye korkuyorum 😔 rabbim.hepimize şifa versin

Kürtajdan sonrada yapışıklık olabiliyormuş..bende kürtaj oldum . Kanamam kesilmedi ilaç kullanıp adet olmam gerekirken leke şeklinde geliyor sokulmedi bende yapışıklık olduysa diye korkuyorum 😔 rabbim.hepimize şifa versin
Geçmiş olsun sizede inşallah olmamıştır yapışıklık

Back
X