Merhaba hanımlar rahim filmimde az bi yapışıklık çıktı tüpler açık .yaşayan bi çocuğum var .düşükler sonrası çekildi rahim filmi üç düşük yaptım 5/8/14 .haftalarda.az bi yapışıklık olup sağlıklı doğum yapan varmı ?
Perinatolog az bi yapışıklık sorun olmaz dedi .bir diğer dr 40 .haftada doğum yapmışsın problem olmamış olmaz dedi kafam karışık her dr farklı bişe söylüyor
Merhaba hanımlar rahim filmimde az bi yapışıklık çıktı tüpler açık .yaşayan bi çocuğum var .düşükler sonrası çekildi rahim filmi üç düşük yaptım 5/8/14 .haftalarda.az bi yapışıklık olup sağlıklı doğum yapan varmı ?
Benimde bi saglikli cocugum var sezaryen doğum.3 kez dusuk yaptim sonra genetik test yaptirdim temiz çıktı.kan sulandirici igne kullandim bide yine tekrar dusuk yaptim 10 haftalikken kalbi durdu.arastirmalarima gore yapisikli sezaryandan kalabiliyomus ve düşüklere sebep olabiliyomus.dun kurtaj oldum ilk adetimden sonra bende rahim filmi cekinecegim yapisiklik varmi die.artik neden bulamiyorum bu kayiplarima.doktorunuz ne soyledi size peki bu yapisiklik hakinnda.benim doktorum alakasi yok dedi ama baska doktorlar ole demiyor
Geçmiş olsun sizede.banada üçüncü de kan sulandırıcı iğne başlamıştı dr hemen faydası olmadı zaten sonrasıda yapılan trombofili testlerim temiz çıktı genetik testlerimiz de eşimle temiz çıktı.minimal yapışıklık düşüğe neden olmaz dedi iki farklı dr.çok Dr a gittim bu arada.yol kazası olmuştır diyip deneyeceksin tekrar diyorlar
Geçmiş olsun sizede.banada üçüncü de kan sulandırıcı iğne başlamıştı dr hemen faydası olmadı zaten sonrasıda yapılan trombofili testlerim temiz çıktı genetik testlerimiz de eşimle temiz çıktı.minimal yapışıklık düşüğe neden olmaz dedi iki farklı dr.çok Dr a gittim bu arada.yol kazası olmuştır diyip deneyeceksin tekrar diyorlar