rahimde enfeksiyon varsa hamile kalınırmı

Lütfen biri birşeyler yazsin da ben de rahatliyayim
Benim de hiç geçmeyen bir bakteriyel vajinit problemim var. Yeni evliyim ama evlenmeden önce de vardı. 8 aydır kültürde bakteri çıkıyor. Kaç defa ilaç kullandım ama geçmiyor ya da 2 güne tekrarlıyor. Şimdi merak ettiğim şu benim ki bu enfeksiyonsan kurtulacagim yok ; bu durumda hamile kalsam nolur? Bu arada üreyen bakteriler klebsiella ve e coli.
İnternette hep klamidya, gonore ve tricomanas gibi cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlarin zarari yazıyor. Acaba klebsiella ve e coli gibi bakteriler de mi aynı şekilde zarar verir? Nolur bi bilen yazsın nolur???

Bende de iltihap varmış akinri falan hiç bisey yoktu ilac verdi kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın gidecem sağlık ocağına sizce orda folik asit falan onları yazar mi doktor

Si
Bende de iltihap varmış akinri falan hiç bisey yoktu ilac verdi kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın gidecem sağlık ocağına sizce orda folik asit falan onları yazar mi doktor
Sizde kültür sonucunda bir bakteri üremesi olmuş muydu? Bazı bakteriler akıntı yapmıyor fazla. Mesela klebsiella tek başına akıntı yapmiyo sadece vajinada islaklik hissediyorum ama e coli de bayağı akıntı oluyo. İnşaallah hamilesinizdir. Allah tüm isteyenlere versin.

Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. Bilenler cevap verirse çok mutlu olurum. Ben de doktora gittim hem vajinada hem de idrarda enfeksiyon var dedi. Fitil antibiyotik verdi. 1 gün kullandım 2.gün regl olunca bıraktım. Reglim geçince devam ederim diye düşündüm. Reglm geçince devam ediyordum ki eşim korunmadi. Ben senin tedavin bitmiştir diye düşündüm dedi ben de ya hamile kaldıysam diye korkup ilaçları bıraktım. Sonra enfeksiyon vardi zaten kalmamisimdir diye düşünüp yine fitile devam ettim. Ama simdi yazdiklarinizi okuyunca cok korktum hamileysem bebege bi zarar vermismiyimdir? Su anda enfeksiyon devam ediyor ne yapmalıyım.

Back
X