rahimde kan bölgesi

esrav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
23
0
86
İçel Mersin
kızlar benim sat 13 ocak.buna göre 6+4 hamileyim.geçen hafta değerim 3.596 ydı.bugün doktora gittim ultrasonda keselerim gözüktü,ikiz yani.fakat kalp atışını duyamadık geç döllenme olabilir,ama rahimde kan bölgesi dedi hazırlıklı olun düşebilirler dedi ve iğne yazdı.iğnemi oldum.fakat bende hiç kanama yok çok şükür ve sadece kasıklarında hafif ağrı var.lütfen yardımmmmböyle şeyler yaşayan var mı?Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin..

hiç cevap yazan olmadıına göre kimse böyle birşey yaşamamış herhalde,Allah kimseye yaşatmasın zaten bu düşük tehlikesini...

ttatlim benim iki arkadasimin basina geldi bu kan boglesi dedigin hematom gozukmesi. ikisi de yatarak atlatti bu durumu. biraz zaman alabiliyor sen surekli dinlen tuvalet disi kalkma. kalp atisi icin erken hic panik olma uc bes gune kalp atisini da alirsiniz. surekli dinlenerek bu kan pihtisini ya rahim emiyor ya da hafif lekelenmelerle atiyor. Insallah guzel haberlerini aliriz. morelini sakin bozma kesinlikle atlatilcak bir durum.

merhaba,

benimde sat'ım 15 ocak. dün doktor kontrolüm vardı, Allah'ıma çok şükür kalp atışlarını gördük ve de duyduk. ancak kesenin dışında bir yerde 0,5cm.lik kanama var dedi. zaten lekelenmelerim de var. ayrıca benim daha öncesinden 2 düşüğüm var. heparin iğne kullanıyorum. o gebeliklerde hiç kalp atışı duyamamıştık. dr.um bu kan sulandırıcı iğnelerin kanı sulandırdığı gibi kanamayada sebep olabildiğini söyledi. sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. her lavaboya gittiğimde çamaşırımda aynı şeyi görmek beni çok bunalttı. Allah'a emanet. moralini bozma canım. Allah'ım nasipse o mucizeyi sana bağışlayacaktır.

sevgiler.

benim de kese görünmesine rağmen kesenin etrafında kanama alanı vardı, dışarı çıkan bi kanama değildi lekelenme bile olmamıştı, kalp atışı da vardı, 1 ay yatak istirahati ve günde 3 kes progestan kullandım , bir kez de düşük olmaması için yapılan iğneden vuruldum, ama tam istirahatli gnlerimin sonunda hafif bi ağrım oldu kanama dışarı gelmişti bu kez, hemen dr. gittik malesef kalbi durmuştu, kürtaj oldumm
anladım ki düşecek olan 1 ay da yatsan ilaç da kullansan düşüyor, yapacak bişi yok, sağlıklı bebeklerde düşük olmazmışş, yada annede bi ppıhtılaşma varsa düşük oluyor, hakkında hayırlısı olsun herşey olacağına varıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…