rahimde perde, moralim sıfır

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Kızlar,

Son kontrolümde dr rahimimde hafif perde olduğunu söyledi, 8 haftalık hamileyim. Dr düşük olabilir dedi ve istirahatle progestan hap + 2 iğne verdi. İnanın moralim çok bozuldu. Zaten tedavi sonucu hamile kaldım.

Bir de aynı gün kalp atışını duyduk, hiç sevinemedim bile. Ayrıca bebek gayet sağlıklıymış. Bu durumda kaybetmek istemem ama tabi ki kader, Allah'ın işi...

Benimle aynı kaderi paylaşan var mı acaba, lütfen yardım edin kızlar :cry:

Zaten mide bulantısı, kabızlık of of...

Canım konuyu tam bilmiyorum. Ama başka bir doktora daha gidebilirsin. Belki serklaj denilen durum senin işine yarayabilir. Rabbim çocuğunu sana bagislasin

Canım konuyu tam bilmiyorum. Ama başka bir doktora daha gidebilirsin. Belki serklaj denilen durum senin işine yarayabilir. Rabbim çocuğunu sana bagislasin

Teşekkür ederim canım cevabın için. Evet belki başka bir dr.a daha gitmeliyim, bunu ben de düşündüm. Serklaj dikiş oluyor herhalde... İnşallah çözüm olabilir, amin cnm sağol...

P pitho86 ne alemdesin Nasıl gidiyor gebeliğin? Ben de aynı durumdayım Can'ım çok sıkkın

Cnm çok şükür ben atlattım gibi. Detaylı ultrasonda görünmedi perde bende. Ve 3 ay dolduktan sonra düşük olma ihtimali gitgide azalıyor, sen 16 haftalık olmuşsun. İçini ferah tut, Allahın izniyle sağlıkla atlatırsın bu süreci inşallah, Allah bağışlasın yavrunu...

Ben de bu perde 16. Hafta da göründü normalde öyle bir sorun yoktu şimdi 17. Haftadayız belki kaybolur ama kaybolmazsa bebeği sıkıştırırsa erken doğuma sebep olabilir Dedi. İnşallah seninki gibi detaylı ultrasonda kaybolmuş olur. Kaçıncı haftada yapılıyor bu detaylı ultrason acaba P pitho86

Ben de bu perde 16. Hafta da göründü normalde öyle bir sorun yoktu şimdi 17. Haftadayız belki kaybolur ama kaybolmazsa bebeği sıkıştırırsa erken doğuma sebep olabilir Dedi. İnşallah seninki gibi detaylı ultrasonda kaybolmuş olur. Kaçıncı haftada yapılıyor bu detaylı ultrason acaba P pitho86

Aa benimki çok erken çıkmıştı. Evet düşük ya da erken doğum olabiliyormuş. Düşük olması daha kötü ama bence. Bazen bebek yırtıyormuş o perdeyi, belki sende de öyle olur. O perdenin şekli vs değişkenlik gösteriyor kişiye göre.

Ben 22. haftamda yaptırdım detaylı ultrasonu.

Aa benimki çok erken çıkmıştı. Evet düşük ya da erken doğum olabiliyormuş. Düşük olması daha kötü ama bence. Bazen bebek yırtıyormuş o perdeyi, belki sende de öyle olur. O perdenin şekli vs değişkenlik gösteriyor kişiye göre.

Ben 22. haftamda yaptırdım detaylı ultrasonu.

Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:dua: senin ki gibi örnekler umut oluyor yine de bana. Allahım hepimizin duasını kabul etsin. Çok zor sürerlermiş insanın aklına gelmeyen başına geliyor

Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:dua: senin ki gibi örnekler umut oluyor yine de bana. Allahım hepimizin duasını kabul etsin. Çok zor sürerlermiş insanın aklına gelmeyen başına geliyor

Aminnn... Aynen hiç duymadığım bilmediğim şeylerdi valla hepsini öğrendik. Allah beterlerinden korusun. İnşallah sağlıkla atlatacağız bu dönemi de ;)

İkinci bebegim de bana da doktorum perde gibi bişey olduğunu söyledi.ben de çok uzulmustum sürekli araştırdım. Ayrintili ultrasonda rahim ici yapisiklik olduğunu erken doguma neden olabilecegi yada ilerlerleyen haftalarda kendiliğinden açılabilecegi söylendi. Biz kizimin sağlıklı doğması için Kurban verdik. İlerleyen haftalarda bebek büyüdüğü için yapisiklik görülmedi. Çok sukur Bebeğim 40.haftada ve sağlıklı dünyaya geldi.

A As_Fe çok şükür sen sağ salim almışsın bebeğini kucağına. Darısı bize inşallah. Peki istirahat ya da kısıtlama vermişmiydi doktorunuz

Back
X