rahimde perde (semptum)

fulyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
4
0
36
Sivas
meraba arkadaşlar. rahim filmimde perde olduğu görüldü. ameliyat için önereceğiniz doktor var mı?il farketmez. bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa paylaşsın lütfen..:((

canım geçmiş olsun....

basit bir ameliyat endişelenecek birşey yok....benim de başımdan geçti...

doktoruna güven....teknoloji çok ilerledi zaten ameliyat izi bende şu anda hiiiiiç belli değil....

ama mutlaka yaptır...:16:

canım geçmiş olsun....

basit bir ameliyat endişelenecek birşey yok....benim de başımdan geçti...

doktoruna güven....teknoloji çok ilerledi zaten ameliyat izi bende şu anda hiiiiiç belli değil....

ama mutlaka yaptır...:16:

teşekkür ederim cnm. evet ameliyat olucam hayırlısıyla. ameliyattan sonra hamile kalabildin mi? bide iyileşme süreci ne kadar sürdü kaç günde işe dönebilirim acaba? Allahım hayırlısını versin hepimiz için.

merhaba siteye yeni üye oldum ve yazınız dikkatimi çekti , rahimde perde dedikleri şey nasıl oluyor ? bende doktora gittim ve doğuştan rahimim olmadığını söyledi bu nedenle adet görmedim hiç ve bebek sahibi olamayacağımı söyledi. bende şimdi araştıyorum acaba gerçekten rahim yokmu yoksa başka bişey olabilir mi diye ? bu konuda benimle bildiklerinzii paylaşırsanız çok sevinirim..

teşekkürler

Benim de rahmimde septum olduğu ilaçlı filmde çıkmıştı.O zaman ki doktorum düzeltme gerektirmeyecek durumda olduğunu söylemişti.Sonradan bir tüp bebek merkezinin hastası oldum.Oradaki doktorlar düzeltmenin iyi olabileceğini,başarısız denemelerin cevabının bu olabileceğini,bu olasılığı elemek gerektiğini söylediler.Ama tabii ben küçük de olsa bir operasyon sözkonusu olduğu için 2.bir doktordan görüş aldım.Olumlu yanıt alınca operasyon yapıldı.Anestezi verilmeden yapılmasını kabul ettiğim için hala pişmanlık duyarım.Rahatsız edici ve can yakıcıydı.Ancak lazerle yapılan basit bir girişim aslında.Adet sancılarım çok azaldı sonunda ama hala anne değilim.

merhaba bu siteye yeni uye oldum. baslik dikkatimi cekti. bende de septum vardi 4 ay once ameliyat oldum. amerikada yasiyorum fakat ameliyati Turkiyede oldum konyada prof. dr. Ali Acar yapti ameliyatimi. burdaki doktoruma gittim sonrasinda kontrol icin. hersey yolunda bu ameliyattan sonra ilk 3 ay icinde hamile kalanlarin orani%90 dedi. ama eger ilk 6 ay icinde hamile kalmazsan yeniden gelmen lazim ileri tetkikler yapilacak dedi...ameliyat icin tedirgin olmayin bebek icin olmasi gereken bir durum.benim bunyem zayif oldugu icin ameliyat sonrasi sikintilarim olmustu ama 1 haftada toparladim kendimi. ayrica adet agrilarim cok siddetliydi ve ameliyattan sonra %90 oraninda azaldi diyebilirim....

Back
X