Rahimde perde ve hsg olanlar

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Arkadaslar ben 3 kez kımyasal gebelık gecırdım sonrasında dun rahmımde perde oldugunu ogrendm pazartesi baska bi dr a gıdıcem onaylatmak ıcın. Cözüm ameliyatmıs oncesindede hsg cektrmem gerekıyomus. Hsg cok,acıtıyo dıyolar cektirenler yardmcı olabırmı bıde perde sorunu olanlar süreç hakkında yardm edebilrmi

Canım benimde 2 düşüğüm oldu 4 ay arayla bende de perde varmış ondan kaynaklanıyormuş bende hsg rahim filmi çekildim kesinlikte bayıltmalarını iste üniversite hastanesinde yaptılar bana o yüzden bayıltmadılar çok ağrım oldu yarım çekebildiler banada ameliyat dediler ve ben eylülün 6 sında operatif histeroskopi oldum amelyata o kadar korkarak girdim ki ağlaya ağlaya ama inan korkucak bişey yokmuş uyandığımda hiç ağrım sızım birşeyim yoktu direk kalkıp eve gittim

gecmıs olsun canm..bnde hsg de anestezi istiycem. Ameliyatnn guzel gecmesıne cok sevındım dr amelıyat sonrasında bisey dedimi

gecmıs olsun canm..bnde hsg de anestezi istiycem. Ameliyatnn guzel gecmesıne cok sevındım dr amelıyat sonrasında bisey dedimi
Hiç bir şey söylemedi sadece başarılı ve güzrl bir ameliyattı geçmiş olsun dedi o kadar zaten aslında ameliyat bile denemez kullandıkşarı aletler zaten rahim filminde kullandıklarının aynısı sadece içine verilen ilaç çok ağır bide perdeyi kesecekleri için bayıltıyorlar korkmana gerek yok inan ki inşallah seninde güzrl geçer

aminn insallah .. Aslnda amelıyattanda sonrakı süreçtende cok korkuyorm. İnşallah sizinki gibi basarılı bi ameliyat olur..Allah yardımcmz olsun..

aminn insallah .. Aslnda amelıyattanda sonrakı süreçtende cok korkuyorm. İnşallah sizinki gibi basarılı bi ameliyat olur..Allah yardımcmz olsun..
Amin canım hiç şüphen olmasın bende senin gibi çok baktım internetten falan kötü kötü şeyler yazıyodu bende çok korkmuştum hiç korkma hakkında hayırlısı olsun

MErhaba Canım cok gecmıs olsun , bende cektırdım,valla ne yalan soylım ben anestezı yaptırmadan gırdım cok pısman oldum :) Mutlaka sende anestezı yaptır canım ,Insallah kolaycana atlatırsın cok gecmıs olsun ...

Ben anestesisiz çekildim hiç ağrı falan olmadı. Devlette yaptırdım. 5 Dklık işlem zaten.

coj tesekkr ederm riske gerek yok bnde anestezi isticem evet umarm hersey düzelr güzel olur

Ben anestesisiz çekildim hiç ağrı falan olmadı. Devlette yaptırdım. 5 Dklık işlem zaten.
sabırım kişiden kişiye degişiyo bu ağrı işi riske gerek yok anestezi olsun daha ıyı cok saol canm

Yeni nesil cihazlarla anestezisiz ve acısız cekim oluyo 5 dk bile surmeden. Fiyati ozel cekim yerlerinde 500 tl civari.

Rahimde perde varsa direk histeroskobi yaptir neden iki iş olsun ki histeroskobi yaptirirken hem bayiltirlar bir şey hissetmezsin hem de perde varsa onu da yok ederler diğer türlü iki kez uğraşacaksin

Rahimde perde varsa direk histeroskobi yaptir neden iki iş olsun ki histeroskobi yaptirirken hem bayiltirlar bir şey hissetmezsin hem de perde varsa onu da yok ederler diğer türlü iki kez uğraşacaksin
haklısın ama türünü ogrenmek için hsg gerekliymiş. 5 tür oluyomus bu perde

Kaç haftalıkken düşük yaşadın ??

bende 2 düşük yaşadım. rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama biraz süre geçmesi gerekiyor. rahmimde sıkıntı olabilir çünkü 2. düşüğümde kesem patlamış suyum tamamıyla bitmişti

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…