Merhaba, yeni üye oldum, 3 aydir düzensiz adet ve aşırı adet kanamalarim vardi, geçen ay doktora gittim, parça alıp biyopsi yapildi ve iyi huylu polip dedi doktorum, doğum kontrol ilacı verdi 3 ay araliksiz kullanmam gerekiyormus, bu şekilde tedavi olan var mı acaba, kansızlıktan 2 defa demir serumu takıldı, cvp verenlere teşekkür ederim
Ben 2 kez kürtaj oldum iyi huylu polipler alındı sonrasında hormonlu spiral takıldı fakat inada 1 buçuk ay dayanabildim aşırı asabiyet sivilce ve ödem yapınca cikarttirdim oda rahme yapıştığı için çok zor oldu
Ben 2 kez kürtaj oldum iyi huylu polipler alındı sonrasında hormonlu spiral takıldı fakat inada 1 buçuk ay dayanabildim aşırı asabiyet sivilce ve ödem yapınca cikarttirdim oda rahme yapıştığı için çok zor oldu
Ben 2 kez kürtaj oldum iyi huylu polipler alındı sonrasında hormonlu spiral takıldı fakat inada 1 buçuk ay dayanabildim aşırı asabiyet sivilce ve ödem yapınca cikarttirdim oda rahme yapıştığı için çok zor olduiki
Siz bunu yazalı iki yıl olmuş ama ben yeni üye oldum mesajınızı görünce sormak istedim banada 2.polip ameliyatından sonra mirena takıldı ama endişelerim var 46 yaşındayım şu an nasilsınız tekearladımı polio
Merhabalar. Rahimde polip vardı, ameliyatla aldılar, birkaç ay sonra tekrar çıktığını söylediler, düzensiz karalamar vs ve Rahim duvarım kalınmış... Hormonlu spiral taktırın dediler taktırdım, bugün 12 gün fakat kanamam durmadı... İki gün sonrasına Dr randevusu aldım tedirginim.. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda? Zamanla azalır mı gerçekten sabretmek mı lazım acaba?