Rahimde şekil bozukluğu

Birde rahim filmi olmadan sadece alttan ultrasonla tüm bunları görebiliyor mu
Selamlar benimde rahmim kalp seklinde rahim filmi çektirmeme rağmen sorun olmadığı söylendiği icin 4 yılım boşa gitti kendiligimden hamile kalmayı bekledim ama olmadı tup bebeğe karar verip gittiğimizde dr muayene sırasında söylemişti bu şekilde asla hamile kalamazsın diye hemen tup bebeğe başladık ve tuttu ikizlerim oldu şuan yine aynı dr la devam edip hamile kaldım dr çok önemli iyi bi dr bulun darısı başınıza en kısa surede

Rahim filmi görüntüm bu canım ama bu filmden sonra histereskopi yapılıp düzeltildi sözde suanki durumunu bilmiyorum
Bu nasıl bir dr yaaa. Sedos senin rahiminin durumu belli ki. Y şeklinde rahim bu. Hamile kalmaya engel değil. Erken doğuma sebebiyet verir. Ama çok çok problemli bir rahim değil. Histeroskopi isteme nedeni ise yerini genişletmek istemesi. Hani daha kolay bir hamilelik geçir diye. Perde var demişsin. Öncelikle perdeyi traslatmani tavsiye ederim. Sonra tüp Bebek tedavisine geçerdim. Formalite de olsa aşılama tamamen vakit kaybı. Moralini bozacak bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…