- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahimde perde olayi ilk daha bugun duydum. Ve yikildim yani. Esimde bu ko uda anlayissiz bence. Dun doktora gidecegimi biliyordu az miktar kanama sikayetim vardi adetime 15gun var daha. Bana diyor ki gereksiz evham yapiyorsun hicbirsey yoktur. Ve benimle bugun doktora gelmedi annemle gittim. Doktora cikisi aradim hicbirsey olmaz bak birsey yokmus diyor bana sinirlerim cok bozuk bombos oturuyorum isten cikmasini bekliyorum ciksin detaylica anlaticam ama icim buruk buruk
Erkekler anlamaz. Ya da korktuklarından bi şey yokmuş işte falan der.
Ben de kaç hafta yalnız gittim hastaneye eşim gelmedi. :) Sonuncuda kızdım küstüm geldi. :)
Canım denersin düşük,erken doğum gibi birşey yaşarsan cerrahi yöntemle tedavisi var ameliat olduğun gün eve dönebiliyorsun yüzde doksan iyileşme sağlıyor çözümsüz birşey değil can8m canını sıkma bide başka doktora görün ameliyat olursan çok iyi bir doktor seç olur olmaz herkeze ameliyat olma iyice araştır çünki bazı beceriksiz doktorlar ameliyat8 yaparken rahimde delinmeye yol açabiliyor geçmiş olsun canım
Kendi kistlerimle ugrastim bu zamana kadar ve hicbir doktorda demedi oyle bisey ilk defa bugun duydum biraz arastirma yaptim.ama icim.icimi yiyiyor bogazimdan lokma gecmedi uzuntuden evlilik oncesi kistler evlilikte rahim perdesi napcami bilemiyorumHisteroskopi denen bisey var duymadiniz mi ayrica tani nasil konuldu normal ultrason muayenesinde mi
Bisey yokk korkma dedigim operasyonu mutlaka yaptir bebek dusundugun zaman seni engellemesin ki zaten anestezi ile yapilio sen hissetmiosun korkma ama tabi boyle seyleri ilk duyunca insan sok oluyor biKendi kistlerimle ugrastim bu zamana kadar ve hicbir doktorda demedi oyle bisey ilk defa bugun duydum biraz arastirma yaptim.ama icim.icimi yiyiyor bogazimdan lokma gecmedi uzuntuden evlilik oncesi kistler evlilikte rahim perdesi napcami bilemiyorum
Anladim iyi bak farkedilmis ya bilmeden bi hamilelik olsaydiUltrasona girdim vajinal muayeneye yarin gidicem baska bi doktora
On dk masada kala kaldim. Herkesin derdi kendine gore cok zor. Bu kadar zaman cikmadi hicbir ultrasonda da simdi dogustan olan bisey diyor doktor. Nasil guvenebilirim kiBisey yokk korkma dedigim operasyonu mutlaka yaptir bebek dusundugun zaman seni engellemesin ki zaten anestezi ile yapilio sen hissetmiosun korkma ama tabi boyle seyleri ilk duyunca insan sok oluyor bi
Baska dra da git yaniliyorsa iyi ama ya yanilmiyorsa baska dr goremesse sana yok oyle bisey derse daha kotu olur bence yani rahim filmi cektir histeroskopiden once orda kesin cikarOn dk masada kala kaldim. Herkesin derdi kendine gore cok zor. Bu kadar zaman cikmadi hicbir ultrasonda da simdi dogustan olan bisey diyor doktor. Nasil guvenebilirim ki