Rahimde Septum

Nasıl oluyor anlatır misiniz nasıl yapiyolar işlemi süreçler neler
Bana canm rahimde perde teşhisi koydu çocuk düşündüğümüz için deniyorduk olmuyordu 5 aydır neden acaba diye gittik.orda çok iyi bir profesöre gittik tavsiye üzerine .sonra alttan muayene de doktorum ultrasonda da inceledi perde var dedi.kesin ameliyat dedi .İlk önce sadece alttan diye anlatmıştı.hsg rahim filminden sonra daha ayrıntılı gördü sanrm üstten de gircz dedi göbek bölgesinden.bir korktum öyle diyince ama tedavi için kesin olmam gerekiyordu.cunku doktor hamile kalırsın ama %90 hepsini dusurursn dedi.bende polikistik over sendromu var aynı zmnda Adetlerim duzensz.hap verdi adet oluncason zamanlar gl ameliyat tarihi verelm dedi.ve adetm son günü yarışın yapıldı.saat 12den sonra brsy yedirmiyrlar ameliyat olacağım için.lavman veriyrlar bağırsaklarını boşaltma için gece ve sabah yapıyorsun.yannda mutlaka bir bayan götür tek başına yapamazsn.damar yolu açıyorlar alttan ameliyata grecgn gün sonda takiyorlar ve ameliyata hazırlanıp giriyorsun .kolumdan bir ilaç verdiler o baya bir yakıyor .sonra maskeyle anesteziyi verdiler ve gitmişim .hiç bir şey hatırlamıyorum.biraz geç uyanmıştım ben nsrkozun etkisinden .tabi çok ağrım vardı ama hemen ağrı kesici falan serum takıyorlar.buz gibi üsuyorsun anestezi etkisinden.ama bir kaç saate geçiyor doktor saat başı yurumeni syluyor idrara çıkmanı söylüyor.Yuruneye gayret et çünkü gazı cikaramazsan skntı yaşarsn.ve ertesi güne taburcu oldum şükürler olsun.korkma .ama ayakta uzun duramiyrm srtm belim ağrıyor hemen.inslalah iyi olurz.ve leke kan gelecek normalmiş.benum 5 .gün hala geliyr mesela.iki hafta sonra kontrole gtcm dikişler kendiliğinden eriyormus erimezsede aldrckmsz..1 ay cinsel birliktelik yok dedi.3 ayda korunma amaçlı spiral takma.rahim kendini toplaması gerekiyormuş.bu şekilde canm tecrubelem.banyo yapabilirsin dedi 2-3gun sonra amaben korktuğundan bir hafta yapmadım.ilk zamanalr sıvı tuketcksn.sonra katı.ilaclarini düzenli iç iğne verdi bide bana kan sulandirici.yinede zorlmadan hareket et.gecmis olsun şimdiden

Nasıl oluyor anlatır misiniz nasıl yapiyolar işlemi süreçler neler
Bana canm rahimde perde teşhisi koydu çocuk düşündüğümüz için deniyorduk olmuyordu 5 aydır neden acaba diye gittik.orda çok iyi bir profesöre gittik tavsiye üzerine .sonra alttan muayene de doktorum ultrasonda da inceledi perde var dedi.kesin ameliyat dedi .İlk önce sadece alttan diye anlatmıştı.hsg rahim filminden sonra daha ayrıntılı gördü sanrm üstten de gircz dedi göbek bölgesinden.bir korktum öyle diyince ama tedavi için kesin olmam gerekiyordu.cunku doktor hamile kalırsın ama %90 hepsini dusurursn dedi.bende polikistik over sendromu var aynı zmnda Adetlerim duzensz.hap verdi adet oluncason zamanlar gl ameliyat tarihi verelm dedi.ve adetm son günü yarışın yapıldı.saat 12den sonra brsy yedirmiyrlar ameliyat olacağım için.lavman veriyrlar bağırsaklarını boşaltma için gece ve sabah yapıyorsun.yannda mutlaka bir bayan götür tek başına yapamazsn.damar yolu açıyorlar alttan ameliyata grecgn gün sonda takiyorlar ve ameliyata hazırlanıp giriyorsun .kolumdan bir ilaç verdiler o baya bir yakıyor .sonra maskeyle anesteziyi verdiler ve gitmişim .hiç bir şey hatırlamıyorum.biraz geç uyanmıştım ben nsrkozun etkisinden .tabi çok ağrım vardı ama hemen ağrı kesici falan serum takıyorlar.buz gibi üsuyorsun anestezi etkisinden.ama bir kaç saate geçiyor doktor saat başı yurumeni syluyor idrara çıkmanı söylüyor.Yuruneye gayret et çünkü gazı cikaramazsan skntı yaşarsn.ve ertesi güne taburcu oldum şükürler olsun.korkma .ama ayakta uzun duramiyrm srtm belim ağrıyor hemen.inslalah iyi olurz.ve leke kan gelecek normalmiş.benum 5 .gün hala geliyr mesela.iki hafta sonra kontrole gtcm dikişler kendiliğinden eriyormus erimezsede aldrckmsz..1 ay cinsel birliktelik yok dedi.3 ayda korunma amaçlı spiral takma.rahim kendini toplaması gerekiyormuş.bu şekilde canm tecrubelem.banyo yapabilirsin dedi 2-3gun sonra amaben korktuğundan bir hafta yapmadım.ilk zamanalr sıvı tuketcksn.sonra katı.ilaclarini düzenli iç iğne verdi bide bana kan sulandirici.yinede zorlmadan hareket et.gecmis olsun simdiden

Bana canm rahimde perde teşhisi koydu çocuk düşündüğümüz için deniyorduk olmuyordu 5 aydır neden acaba diye gittik.orda çok iyi bir profesöre gittik tavsiye üzerine .sonra alttan muayene de doktorum ultrasonda da inceledi perde var dedi.kesin ameliyat dedi .İlk önce sadece alttan diye anlatmıştı.hsg rahim filminden sonra daha ayrıntılı gördü sanrm üstten de gircz dedi göbek bölgesinden.bir korktum öyle diyince ama tedavi için kesin olmam gerekiyordu.cunku doktor hamile kalırsın ama %90 hepsini dusurursn dedi.bende polikistik over sendromu var aynı zmnda Adetlerim duzensz.hap verdi adet oluncason zamanlar gl ameliyat tarihi verelm dedi.ve adetm son günü yarışın yapıldı.saat 12den sonra brsy yedirmiyrlar ameliyat olacağım için.lavman veriyrlar bağırsaklarını boşaltma için gece ve sabah yapıyorsun.yannda mutlaka bir bayan götür tek başına yapamazsn.damar yolu açıyorlar alttan ameliyata grecgn gün sonda takiyorlar ve ameliyata hazırlanıp giriyorsun .kolumdan bir ilaç verdiler o baya bir yakıyor .sonra maskeyle anesteziyi verdiler ve gitmişim .hiç bir şey hatırlamıyorum.biraz geç uyanmıştım ben nsrkozun etkisinden .tabi çok ağrım vardı ama hemen ağrı kesici falan serum takıyorlar.buz gibi üsuyorsun anestezi etkisinden.ama bir kaç saate geçiyor doktor saat başı yurumeni syluyor idrara çıkmanı söylüyor.Yuruneye gayret et çünkü gazı cikaramazsan skntı yaşarsn.ve ertesi güne taburcu oldum şükürler olsun.korkma .ama ayakta uzun duramiyrm srtm belim ağrıyor hemen.inslalah iyi olurz.ve leke kan gelecek normalmiş.benum 5 .gün hala geliyr mesela.iki hafta sonra kontrole gtcm dikişler kendiliğinden eriyormus erimezsede aldrckmsz..1 ay cinsel birliktelik yok dedi.3 ayda korunma amaçlı spiral takma.rahim kendini toplaması gerekiyormuş.bu şekilde canm tecrubelem.banyo yapabilirsin dedi 2-3gun sonra amaben korktuğundan bir hafta yapmadım.ilk zamanalr sıvı tuketcksn.sonra katı.ilaclarini düzenli iç iğne verdi bide bana kan sulandirici.yinede zorlmadan hareket et.gecmis olsun simdiden
Çok teşekkür ederim Allah tatlı bi bebis nasip eder inşallah 🤗 benim tam tersi çok çabuk hamile kalıyorum ve çocuklarım suni sanci ile günleri geçince oluyor 🤭 bi kizim bi oğlum var ikuside 42. Haftada oldu

Back
X