Rahimde kanama alanı olabilir doktora gittiniz mi,iğne yada fitil verir mutlaka,kanama iyi bişey değil,rahim perdesi için ameliyat tavsiye ederim hamile kalmaya engel degil ama düşüğe sebep olur demişti doktorum bende oldum zaten ameliyat demiyorlar küçük bir operasyon2 senelik evliyim bebek sahibi olamıyordum rahimde perde var iki yumurtalık kanalı da kapalı denildi rahim filmi sırasında sol kanal açıldı ama perde için ameliyat önerildi simdi gebelik testim pozitif çıktı beta 244 den 680 e yükseldi dun gece kanamam oldu kahve renkli çok az lavaboda fark ettim devamlılığı olmadı kanamanın kaşık ağrısı ya da başka türlü herhangi bi ağrım yok bu kanama normal mi sizce bilgisi olan yardımcı olabilir mi lutfen
rahim filminden sonramı gebe kaldın pekiRahimde kanama alanı olabilir doktora gittiniz mi,iğne yada fitil verir mutlaka,kanama iyi bişey değil,rahim perdesi için ameliyat tavsiye ederim hamile kalmaya engel degil ama düşüğe sebep olur demişti doktorum bende oldum zaten ameliyat demiyorlar küçük bir operasyon
Evet tüp bebek zatenrahim filminden sonramı gebe kaldın peki
Evet devamı gelmedi hiç ağrımda olmadı ama yine korkuyorum kndi doktoruma ptesi için randevu alabildimRahimde perde gebeliğe engel değil yaşadığınız kanamanin devamı gelmemisse ağrılı ve yoğun kırmızı renkli bir kanama değilse korkmayın büyük ihtimal yerleşme kanamasidir gebeliğin ilk haftalarında çoğu kadın yaşıyor.
Evet basit bi operasyon dedi doktorum ama cihaz arızalı hemen ameliyata alamıyorum dedi ve ben aynı ay hamile kaldığımı ogrendimRahimde kanama alanı olabilir doktora gittiniz mi,iğne yada fitil verir mutlaka,kanama iyi bişey değil,rahim perdesi için ameliyat tavsiye ederim hamile kalmaya engel degil ama düşüğe sebep olur demişti doktorum bende oldum zaten ameliyat demiyorlar küçük bir operasyon
Benim sağ ve sol tüp kanalları kapalı aynı zamanda perde var denildi 2 senedir bebek sahibi olamiyordum ve bana hiç bi sorun yok diyor du doktorlar en son rahim filmi çekildi sorun o zaman belli oldu rahim filmi sırasında sol kanalı açabildiklerini söylediler yani rahim filmi sonunda sol kanalın açılmasıyla doğal yollardan hamile kaldım ama ameliyati olamamış olmak beni korkutuyor suanrahim filminden sonramı gebe kaldın peki
hiç strese girme bebeğinide strese sokma hi. bir şey olmaz inşallah canım beninmde 1 senedir oluşmuyor gebelik haftaya film çekileceğim korkuyorum ama ümitliyiinşallah kötü bişey çıkmazda gebe kalmamı kolaylaştırırBenim sağ ve sol tüp kanalları kapalı aynı zamanda perde var denildi 2 senedir bebek sahibi olamiyordum ve bana hiç bi sorun yok diyor du doktorlar en son rahim filmi çekildi sorun o zaman belli oldu rahim filmi sırasında sol kanalı açabildiklerini söylediler yani rahim filmi sonunda sol kanalın açılmasıyla doğal yollardan hamile kaldım ama ameliyati olamamış olmak beni korkutuyor suan
Rahim filminden hic korkma beni de çok korkuttular ama hiç bisey hissetmiyorsun ben özelde oldum narkozla uyutuyorlar uyandıktan sonra adet sancısı gibi kasiklarda agri oluo hemen bi agri kesici yaptılar 10 dk içinde kalktım yürüdüm hic korkma yani Rabbım en kısa hayirli bebek nasip etsinhiç strese girme bebeğinide strese sokma hi. bir şey olmaz inşallah canım beninmde 1 senedir oluşmuyor gebelik haftaya film çekileceğim korkuyorum ama ümitliyiinşallah kötü bişey çıkmazda gebe kalmamı kolaylaştırır
bende anestezili olucam bakalım inşallahRahim filminden hic korkma beni de çok korkuttular ama hiç bisey hissetmiyorsun ben özelde oldum narkozla uyutuyorlar uyandıktan sonra adet sancısı gibi kasiklarda agri oluo hemen bi agri kesici yaptılar 10 dk içinde kalktım yürüdüm hic korkma yani Rabbım en kısa hayirli bebek nasip etsin
Cekildin mi rahim filmini nasil çıktı sonuçlar merak ettim hayırlı haber vardır insallahhiç strese girme bebeğinide strese sokma hi. bir şey olmaz inşallah canım beninmde 1 senedir oluşmuyor gebelik haftaya film çekileceğim korkuyorum ama ümitliyiinşallah kötü bişey çıkmazda gebe kalmamı kolaylaştırır
Canım çekildim çarşamba günü çok şükür iki tüpümde açık çıktı sebepsiz infertelite tanısı konuldu tüm testler temiz eşim ve benimCekildin mi rahim filmini nasil çıktı sonuçlar merak ettim hayırlı haber vardır insallah
Sonuçların temiz olmasına sevindim ama neden olarak bisey soyleyemediler mi ne önerdi doktorunCanım çekildim çarşamba günü çok şükür iki tüpümde açık çıktı sebepsiz infertelite tanısı konuldu tüm testler temiz eşim ve benim
Hayır olmuycak hiç bi sebep yok yumurta çatlatma tedavisiyle başlıycaz bakalım bşraz zayıflamam gerekiyor diyet yap dedi bu kadarSonuçların temiz olmasına sevindim ama neden olarak bisey soyleyemediler mi ne önerdi doktorun
Insallah en kısa zamanda nasip olur hayirlisi ile bnmde doktorum kanama için yerlesme olabilir ama perde için bekleyip göreceğiz dedi henüz daha çok küçük o perde ne zaman ne derece engel olur bilemiyoruz dediHayır olmuycak hiç bi sebep yok yumurta çatlatma tedavisiyle başlıycaz bakalım bşraz zayıflamam gerekiyor diyet yap dedi bu kadar
Merhaba 1 hafta önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve aynı zamanda rahmimde perde olduğunu da. Doktorum erken doğum ve düşük tehlikesi olabilir dedi. Siz de aynı durumdasınız galiba. Çok korkuyorum. Böyle bir tehlike olunca yakın çevreme bile haberi veremedimInsallah en kısa zamanda nasip olur hayirlisi ile bnmde doktorum kanama için yerlesme olabilir ama perde için bekleyip göreceğiz dedi henüz daha çok küçük o perde ne zaman ne derece engel olur bilemiyoruz dedi
Merhaba 1 hafta önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve aynı zamanda rahmimde perde olduğunu da. Doktorum erken doğum ve düşük tehlikesi olabilir dedi. Siz de aynı durumdasınız galiba. Çok korkuyorum. Böyle bir tehlike olunca yakın çevreme bile haberi veremedim
Merhaba nasılsın durum nasıl merak ettim seni sıkıntı yoktur inşallahMerhaba 1 hafta önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve aynı zamanda rahmimde perde olduğunu da. Doktorum erken doğum ve düşük tehlikesi olabilir dedi. Siz de aynı durumdasınız galiba. Çok korkuyorum. Böyle bir tehlike olunca yakın çevreme bile haberi veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?