Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.515 940 73 33 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilakahve #1 Merhabalar, Bir şey sormak istiyorum. Rahimde yapışıklık olduğu halde hamile kalan var mı hiç Yapışıklık kesinlikle gebeliğe engel midir ?
Merhabalar, Bir şey sormak istiyorum. Rahimde yapışıklık olduğu halde hamile kalan var mı hiç Yapışıklık kesinlikle gebeliğe engel midir ?
Mai-sitarem Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2020 793 1.096 63 30 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilakahve #2 Merhaba, ben sezeryanla doğum yaparken doktorum rahiminde yapışıklık var dedi. Daha önce darbe ya da tramvatik bir durum oldu mu dedi. Hayır dedim. Yani ben düşük tehlikesi de atlattım. 3 tane iğne verdiler. Çok şükür bebeğim 2 yaşında şu anda.
Merhaba, ben sezeryanla doğum yaparken doktorum rahiminde yapışıklık var dedi. Daha önce darbe ya da tramvatik bir durum oldu mu dedi. Hayır dedim. Yani ben düşük tehlikesi de atlattım. 3 tane iğne verdiler. Çok şükür bebeğim 2 yaşında şu anda.
Z Zenen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2022 41 12 18 28 23 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilakahve #3 kahveseverkedi91 .!.: Merhabalar, Bir şey sormak istiyorum. Rahimde yapışıklık olduğu halde hamile kalan var mı hiç Yapışıklık kesinlikle gebeliğe engel midir ? Genişletmek için tıkla... Ben şuanda hamileyim ve rahmin aşağısında kesenin altında küçük bir yapışıklık var
kahveseverkedi91 .!.: Merhabalar, Bir şey sormak istiyorum. Rahimde yapışıklık olduğu halde hamile kalan var mı hiç Yapışıklık kesinlikle gebeliğe engel midir ? Genişletmek için tıkla... Ben şuanda hamileyim ve rahmin aşağısında kesenin altında küçük bir yapışıklık var