Rahime çizik yatırdıktan sonra tüp bebekte hamile kalan var mı

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Rahime çizik attırıp hamile kalanlar başka hangi işlemler uygulandı intralipid serum alanlar var mı

İlgisi var mı bilmiyorum ama,benim de sadece çizik atıldı.başka merkezde 2.denemem oldu.eşimde biraz sorun vardı,mikroçip yapıldı.ve 2.denememde tuttu.kızım 2aylık oldu bile,kucağımda çok şükür.Darısı isteyen herkese olsun inşallah.

Benimde öyle ilkinde tutmadı şimdi ikinci için çizik atıldı inşAllah bizimkide öyle olur ilkinde 3.gün tek embryo konulmuştu sizinki nasıldı

Canm Benim de ilki Negatif oldu şimdi Ocak ayında tekrar başlayacağız .
Doktor görüşmeye gittiğimde transfer öncesi histeroskopi yapıp Rahime çizik atacağım bebeğin daha iyi tutulmasını sağlayacak dedi Bende bunu merak ediyordum Gerçekten sizin çizik nasıl atıldı biraz bilgi verir misiniz çizik atıldıktan sonra ne zaman transfer olacaksınız bilginiz var mı.

Bende Geçen hafta oldu canım ekim aynında ilk denemem negatif oldu ikinci adetimde doktora gittik tekrar muayene oldum adet bitiminde hemen histeroskopi için gün verildi.Anesteziyle yapılıyor uyandığımda hafif kanamam vardı 4,5 gün sürer dediler hafif kasıklarda sızı vardı adet ağrısı gibi çizik atılmış önümüzdeki adetimden sonra yani 40 45 gün sonra falan oluyor herlde transfer canım

İlk denemen ne zaman olmuştu canım senin tutunmama sebebi olacak bir durum varmıydı belli olan benimki sebepsiz infertilite 3.gün embryosu tek konulmuştu tutmadı senin ki kaçıncı gün embryosuydu canım tutmamasıyla ilgili birşey dedimi doktor

Geldi canm tamam.
Ya cizik atiliyor ama uzun bi sure sonra transfer oluyormussun ozamana kadar cizik etki ediyormu acaba bide nekadar a oldn operasyonu

Geldi canm tamam.
Ya cizik atiliyor ama uzun bi sure sonra transfer oluyormussun ozamana kadar cizik etki ediyormu acaba bide nekadar a oldn operasyonu
Bende aynısını düşünmüştüm canım araştırdım genelde bir ay sonrasında yapılıyormuş histeroskopiden sonraki ilk adette ozaman kadar iyileşmiyormuş orası dye düşünüyordum bende 1500 oldu canım

Mikroçip sperm ayrıştırması mı oluyordu canım en iyi spermi mi seçiyorlardı

CNm benmki 5. Gun blast 4bc kalite de embriyoydu
Benm esmde problem var sperm cikisi yoktu ameliyatla sperm alip embriyo olusturdular.
Doktorum neden negatif oldu diye cok sasrmis embriyo kaliteliydi dedi senden umitliydm filan dedi.
Smdi neden tutmadi diye bakicaz dedi genetik te biseymi var dedi ona birde pihtilasma varmi ona bakalm dedi genetigi yaptrdm temiz cikti pihtilasmayi daha yaptrmadm onuda ocakta yaptricam.
Doktora neden olmadi dedim bu is nasip isi dedi pes etmek yok olucak dedi daha orda 3 tane 5. Gun embriyom var onlari kullanicaz iste canm

He iyi ozaman cok pahali deglmis bnimki nekadar acaba hic sormadm valla

Anladım canım gerçektende öyle hiç bir sebep yokken herşey iyiysen bile olmuyor çözemedim ben bu işi Bakalım İnşAllah bu seferkinde olur bizimkilerde genetik test nasıl yapılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…