Rahime çizik yatırdıktan sonra tüp bebekte hamile kalan var mı

Anladım canım benden istemedi galiba doktor kan verdim bu hafta normal testler içindi galiba oda ☺
Istememistr canm istese bilirdn o kan 1 ayda cikiyo zaten benm doktorumda yasn daha cok genc birde genetikte bisey cikcagini sanmiyorm her ihtimale karsi bakalm aklimizda kalmasn dedi oyle bakti 😊

Benimde öyle ilkinde tutmadı şimdi ikinci için çizik atıldı inşAllah bizimkide öyle olur ilkinde 3.gün tek embryo konulmuştu sizinki nasıldı
Benim 3.gün embriyosuydu.ama ilk kez mikroçip de yaptırdık spermlere.o da etkili oldu sanırım.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Istememistr canm istese bilirdn o kan 1 ayda cikiyo zaten benm doktorumda yasn daha cok genc birde genetikte bisey cikcagini sanmiyorm her ihtimale karsi bakalm aklimizda kalmasn dedi oyle bakti 😊
Evet canım sormuştum bazı testleri gerek yok demişti boş yere para çok gidiyor testlere dye genetik testi ne kadara yaptırdın canım

Evet canım sormuştum bazı testleri gerek yok demişti boş yere para çok gidiyor testlere dye genetik testi ne kadara yaptırdın canım
Kiz ucretsiz her hastane yapmiyo ama arastirma hastanesine gttim soyledim elimdeki kagidi gosterdim hic randevu filan almadan gttim hemen aldilar kanı😊

Kiz ucretsiz her hastane yapmiyo ama arastirma hastanesine gttim soyledim elimdeki kagidi gosterdim hic randevu filan almadan gttim hemen aldilar kanı😊
Hadi ya canım ☺️ Süpermiş öyleyse benim şimdi doktorum istemedi inşAllah birdahakine gerek kalmaz bu sefer olurda 🤲 aklımda olsun kuzum sağol 🥰

Back
X