- 2 Mart 2023
- 11
- 0
- 6
- 26
Benim 15 gun gectikti hala olmadim. Bu arada sülükten sonra lekelenme kac gün sürmüştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 15 gun gectikti hala olmadim. Bu arada sülükten sonra lekelenme kac gün sürmüştü
Sülük yapıştırıp dicektiniz galiba. Hiç mi korkmuyosunuz içinize kaçar diye yahu canlı sonuçtaArkadaşlar aranizda rahim sülüğu taktirip sonrasinda o kanamadan dolayi adet geçilmesi yaşadınız mi adetim gecikti bayagi hamilemiyim diye tesirgin oldum
Yarin kan vermeye gideceğim. Sizde adet düzensizliği yapmışmiydi pekiTest yaptinmi 2 gun sürmüştü
Rahmin icine mi takildi sülük? Rahmin icine? Operasyonla mi yapildi bu takma islemi? Teknik olarak rahminizde bir sülük tasidiniz yani![]()
HaaahaaaahaRahmin icine mi takildi sülük? Rahmin icine? Operasyonla mi yapildi bu takma islemi? Teknik olarak rahminizde bir sülük tasidiniz yani![]()
ay içeri kaçsaydı ya10 dakika
İçeei sülük nasıl sokulur hadi sokuldu diyelim nasıl geri çıkartılır ?ay içeri kaçsaydı ya![]()
ay ben de anlamadım tövbeler olsun bi yaşıma daha girdim. şimdi şeyine sülük sokuyorsun o orayı emiyor mu oral gibi bi şey miİçeei sülük nasıl sokulur hadi sokuldu diyelim nasıl geri çıkartılır ?![]()
Şuan o kadar merak ediyorum ki anlatamam size inşallah cevap yazar konu sahibiay ben de anlamadım tövbeler olsun bi yaşıma daha girdim. şimdi şeyine sülük sokuyorsun o orayı emiyor mu oral gibi bi şey miay ne okudum ben ya huylandım gece gece
![]()
Buna benzer bi konu vardı, orda konu sahibine sordular bunu. İşi bitince kendi çıkıyor dediİçeei sülük nasıl sokulur hadi sokuldu diyelim nasıl geri çıkartılır ?![]()
ay google a bi bakayım dedim tüylerim ürperdi o şeyleri bi an şeyimde düşündümŞuan o kadar merak ediyorum ki anlatamam size inşallah cevap yazar konu sahibi![]()
Sonucu bize de söyler misiniz çok merak ettim ben de yaptırmayı düşünebilirimYarin kan vermeye gideceğim. Sizde adet düzensizliği yapmışmiydi peki
Ayy tövbeee düşüncesi bile korkunççççay google a bi bakayım dedim tüylerim ürperdi o şeyleri bi an şeyimde düşündüm![]()