Rahimi kalp seklinde olup tek tuple hamile kalan varmi ???

sibelgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
137
101
43
33
Rahimim kalp seklinde ve tek tupum kapali ne yapmam lazim bu şekilde normal yoldan hamile kalamicak miyim

Konuyu cok kisa anlatmissin
doktora filan gitmedin mi yorimlari ne direk sormussun

Hsg cekindim rahimim kalp şeklindeydi iki tupumde kapaliydi ve perde vardi ameliyat oldm tek tüp acildi perde alindi su an rahimim kalp seklinde olduğundan ve tek tupumde kapali olduğundan doktorum normal kadınlara gore çok çok düşük normal yoldan dio 3 asilama sonra tüp bebek dio çok bunalimdaym napicam bilmiorum

Kac yildir istiosun bebek ne zamandir olmuyo

1 yillik ewliyim 1 yildir da istiyoruz hatta 13 ay diyelim cnm

Yani suan sana bisey demem yanlis olur doktor deglm cunku ama hic hecikmeden tup bebek dene derim zaman kaybetmeden

Benim de kapalı çıktı doktor hiç ameliyat demeden tüp bebek dedi.by ay tedaviye başlıyoruz.z.sen ne ameliyati oldun Laparoskopi mi

Canım benm rahmim kalp seklinde bölmeli ama şükür tüplerimde bir problem yoktu ameliyat falabda gecirmedim onun dışında rahmin bölmeli olması benim hamile kalmama engel olmadı sağlıklı iki hamilelik ve sezeryan doğum gerçekleştirdi . Rabb im sanada isteyenlerede aratmadan nasip etsin anneligi inşallah.bu arada tedavisiz hamile kaldım tüp bebek falan değildi ama senin tek tüp kapalıymis beklemeden doktorunun dinleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…