- Konu Sahibi _Zeynebim_
-
vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim bu konuda bilmediğim bir kaç şeyi sizden öğrendim benim için çok iyi oldu bide şey soracaktim göbek kaymasının hamileliğe engel olduğunu duydum hatta bunun için bir kaç yaşlı teyzeye beni götürdüler ve gerçekten göbeğimin yerinden kaymış olduğunu söylediler ve yerine getirmek için biraz göbeğimi çevirdiler yerine geldiğini söylediler ama hala hamile değilim bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanızı rica edecektim. {arkadaşlar sizinde bilginiz varsa paylaşın lütfennn..}
öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattin ancak sıkça yaşadığım bel ağrılarımın bu sebebten olduğunun bilmiyordum bunu da senden öğrenmiş oldum Allah razı olsun Inş sende enkısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.[/QUOT
aminnn inş,faydalı olabildiysem ne mutlu
zeynepcim sorun deill bildigimi paylaşırım tabi bilği verile veile çogalirmış sende zamnı geldiginde başka birisine yardımcı olursun,,,
diger konuyla ilğili evet göbek düşmesi oluyormuş tam oratsında kalp gibi atarsa göbek yerindeymiş ama doktorlar bunu kesinlikle yok öyle bişe diyolar yanlız sana şunu belirtim gebe kalmamla alakası kesinlikle yokk çok farkılı o şey sadece akrın agrısıı ishal yapar jinekolaa görünüp sorun olup olmadıgına bak derim kulaktan dolam bilğileride duymaa cnm
Göbek kaymasınını bu rahatsızlıkları verdiğini bilmiyordum ve inan bana göbeğin kaymış dedikleri zaman ben ne karın agrisi nede ishal yaşamadım neyse hayırlısi sen öyle yazınca kendimi bir an aptal gibi hissettim beni yönlendirenlere çok kızdım çünkü çok heveslenmiştim hamile kalacağım için hatta bu ay adet oldum yine ve tekrar gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü benim göbeğim kaymamiş bunu biliyorum.
kesinlikle gitme yer yapar durmadan öyle zannedersinn bırak doktora gitinmii pekii kadın dogumaaa ne dediii
ne sorun varmış hamile kalamıyosun estafurulah cnm benimde bilmediğim sürü şey vardırr..... sen en iyisi herşeyi dinleme
Allah razı olsun doktora gittim elhamdülillah hiç bir sorunum yok ancak biraz beklememiz gerekiyormuş ama ben ışte kim ne derse hemen onu yapıyorum hata benim aslında ama artık herşeyi oluruna bırakacağm inşallah Rabbim ol diyecek Olacak. Bundan eminim.
xcanımm sendedee çok sevindim bir soıkıntı olmadıgınaaa raabimm zamnını bilirr mutlakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?