• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimin Üst Köşesinde Gebelik

Marryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
48
Kızlar Sat 23 Aralık bugün doktor kontolüne gittim. Keseyi gördük 5 hafta kese ama doktor öyle bir konuştu ki aklım almadı başına gelen vardır. Daha önceden dış gebelik geçirmişliğim var. Dış gebelik değil dedi ama biz keseyi rahim ortasında görmek isteriz bu rahimin sivri köşesinde duruyor bu sana kasık ağrısı yapabilir dedi zaten kasık ağrım oluyordu. Salı günü tekrar gel tekrar bakalım dedi şuan 11mm kese var 5 haftalık benim için soru işareti dedi ben birşey anlamadım 8 tüp kan tahlili ve 2 tane idrar testi aldı hepside temiz sorunsuz çıktı fakat benim 3. Gebeliğim dış gebelik hariç hiç birşey anlamadım daha önceki gebeliklerimde de kasık ağrım oluyordu

Benim de aynı şekildeydi yumurtalığa o kadar yakındı ki kürtaja bile yönlendirdi bir doktor beni.Ama şuan 12. Haftamız bitti canınızı sıkmayın.Birde devlette iyi bir doktora gidin isterseniz benim bir gece kanamam olmuştu devlete gitmiştim orada yerini de ölçtüler yumurtalığa uzaklığı 5 mm ise en az bunda sorun yok dediler.Benimki 8 mm çıktı.Dediğiniz gibi ağrım çok oldu ama sonuç olarak büyüdük:)

Benim de aynı şekildeydi yumurtalığa o kadar yakındı ki kürtaja bile yönlendirdi bir doktor beni.Ama şuan 12. Haftamız bitti canınızı sıkmayın.Birde devlette iyi bir doktora gidin isterseniz benim bir gece kanamam olmuştu devlete gitmiştim orada yerini de ölçtüler yumurtalığa uzaklığı 5 mm ise en az bunda sorun yok dediler.Benimki 8 mm çıktı.Dediğiniz gibi ağrım çok oldu ama sonuç olarak büyüdük:)
Yaaaa 🥰 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktor beni çok korkuttu ki Cornual olabilir dedi ama emin değilim dedi bir sürü bir sürü şey söyledi kan idrar hepsi temiz sorunsuz çıktı ama içim içime sığmıyor inşallah bizde ortaya doğru büyür ve sağlıklı oluruz 🤲🤲🤲

Canınızı hiç sıkmayın inşallah sizinki de sağlıkla doğacaktır :)

Çok alakasız olacak ama beta sonuçlarınız nasıldı ? Rahimle alakalı bahsettiğiniz şey ama düzenli artmıştı demi betanız ?

Çok alakasız olacak ama beta sonuçlarınız nasıldı ? Rahimle alakalı bahsettiğiniz şey ama düzenli artmıştı demi betanız ?
Evet çok düzenli arttı daha önce dış gebelik geçirdiğim için temkinliydim ve çok güzel yükseldiği hep 2 kat şeklinde yükseldi

Ben beta bir kez baktırdım o da 5.Haftada haftasına göre iyiydi 4200 lerde çıkmıştı
Benimde şükür betalarda sorun yoktu adet geciktikten 3 gün sonra 229 4 gün arayla verdim 1364 sonra 5000 küsür çıktı sonra randevu aldım

Evet çok düzenli arttı daha önce dış gebelik geçirdiğim için temkinliydim ve çok güzel yükseldiği hep 2 kat şeklinde yükseldi
Teşekkürler cevabınız için sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻

merhaba ;
bende de aynı durum var ?bi gelişme var mı ? süreciniz nasıl ilerliyor
Merhaba yorumunuzu şimdi gördüm malesef bende sıkıntılı ilerledi aniden kese rahimi patlattı ve iç kanama geçirdim 2 litreye yakın kan bütün karın içine yayıldı sezeryandan daha büyük kesik ameliyat oldum 3 saate yakın sakın ihmal etmeyin çoğu doktor yanılıyormuş umarım sizde de yanılmış olur çünkü benim verilmiş sadakam varmış hızlı müdahale ile şükür ki hayattayım, tabi bu sizde böyle olacak değil 100.000 kişiden bir kişinin başına geliyormuş benim başıma gelen

Merhaba yorumunuzu şimdi gördüm malesef bende sıkıntılı ilerledi aniden kese rahimi patlattı ve iç kanama geçirdim 2 litreye yakın kan bütün karın içine yayıldı sezeryandan daha büyük kesik ameliyat oldum 3 saate yakın sakın ihmal etmeyin çoğu doktor yanılıyormuş umarım sizde de yanılmış olur çünkü benim verilmiş sadakam varmış hızlı müdahale ile şükür ki hayattayım, tabi bu sizde böyle olacak değil 100.000 kişiden bir kişinin başına geliyormuş benim başıma gelen
Çok geçmiş olsun 💐 şimdi nasılsınız

Back
X